fuatbey
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- Korg pa55tr
Cevap: Pa55tr Bomba Set 2014 YENİİİ !!!!
1,değiştirmek istediğimiz ritimi seçin,
2,record basın,
3,curent style seçin,
4,menü tuşuna basın,
5.S.ELEM.CTL seçin
6,şimdi karşımıza seçtiğimiz ritimin kitleri akumpanyaları vs çıkmış olması gerekir,
7,değiştirmek istediğiniz kitin karşısındaki tuşa basın,
8,proğram basın (perfor yanındaki proğrama basın,)
9,ses bankalarının en sonundaki brass user dk tuşuna basın,şimdi pa 55 tr nin üzerindeki kitler görünecek denemk istediğiniz kiti seçin
10,exit basın
11,seçtiğiniz ritimin kiti değişmiş olacak,bu arada ritimi start basın ritim çalsınki kit değiştiği zaman ritimde değişecek bu şekilde kitleri deneyerek istediğiniz kiti seçin,
12,istediğiniz tonu yakaladığınız zaman,wirite tuşuna basın,
13,page + basın
14,ritime isim verin(tempo tekerleğini kullanarak)
15,enter basın
bu şekilde rtimin ktlerini değiştirmiş oluyoruz,diğer ayarlarıda değiştirmek istersek ben sadece kiti örnek verdim,menü tuşuna basarak guantıze v.s ayarlarınıda siz kendinize göre düzenlersiniz kolay gelsin
1,değiştirmek istediğimiz ritimi seçin,
2,record basın,
3,curent style seçin,
4,menü tuşuna basın,
5.S.ELEM.CTL seçin
6,şimdi karşımıza seçtiğimiz ritimin kitleri akumpanyaları vs çıkmış olması gerekir,
7,değiştirmek istediğiniz kitin karşısındaki tuşa basın,
8,proğram basın (perfor yanındaki proğrama basın,)
9,ses bankalarının en sonundaki brass user dk tuşuna basın,şimdi pa 55 tr nin üzerindeki kitler görünecek denemk istediğiniz kiti seçin
10,exit basın
11,seçtiğiniz ritimin kiti değişmiş olacak,bu arada ritimi start basın ritim çalsınki kit değiştiği zaman ritimde değişecek bu şekilde kitleri deneyerek istediğiniz kiti seçin,
12,istediğiniz tonu yakaladığınız zaman,wirite tuşuna basın,
13,page + basın
14,ritime isim verin(tempo tekerleğini kullanarak)
15,enter basın
bu şekilde rtimin ktlerini değiştirmiş oluyoruz,diğer ayarlarıda değiştirmek istersek ben sadece kiti örnek verdim,menü tuşuna basarak guantıze v.s ayarlarınıda siz kendinize göre düzenlersiniz kolay gelsin