Cevap: Pa55tr Org almak İstiorum İyi ve Kötü yönleri nelerdir..Bilgilendirin Lütfen
senin medeli ile aynı kalitede çünkü aynı fabrikada yapıldı çin malı medeli fabrikasında
ritimler ve sesler dışında sound ve malzeme kalitesi kötü ama bende bir zamanlar kullandım ama bu aleti yaşamak lazım sonra daha iyi aletlerin kıymetini anlayamazsın malzemesi ve soundu hiç olmazsa pa80 gibi olsaydı pa80 den çok satardı
4 aydır kullanıyorum canavar gibi makına,,malzemesi kalitesiz falan filan da hocam bırakın bu ayakları,,ne olmuş yani kalitesiz olmuşta,sanki dokundumu kırılıyomuş gibi konuşuyosunuz.bi ara bende bu cihazın hakkını yedim çok adi diye,sanki yumruk vurarak çalıyosunuz bu orgları yaw,,,kaliteli malzemesi olan klavyeleride görüyoruz millet elinden çıkaramıyo,,iş yapmıyo çünkü,keşke pa 55 tr gibi iş yapsaydıda milletin elinde kalmasaydı,,bu arada pa 80 saunduda keske pa2x gibi olsaydı yok satardı değilmi hocam,pa 80 2.400 lira pa2x 5000tl,insanları yanlış yönlendirmeyin,
pa 55 tr 1800 pa 80 2400,saundu bir olurmu sizce mantıklı düşünün mantıklı yorum yapın
kardeşim pa 55 tr öneririm sana,,hiç düşünmeden alınabilinecek bi org,,nedenmi
çünkü eksiksiz saundu rtmleri korg kalitesiyle diğer marka orgların 3000 4000 tl lik orgların rtmleri bile pa 55 tr rtmi gibi güzel ve canlı şıkır şıkır değil,,düğünlerde barlarda diskolarda meyhanelerde türkü barlarda heryerde korg var,türkiyede ençok kullanılan ve satan org pa 80 ve pa 55 tr dir,,buna göre kararını ver,,yani o kadar insan kullanıyo,,kolay gelsin