• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa55tr Org almak İstiorum İyi ve Kötü yönleri nelerdir..Bilgilendirin Lütfen

seco_35

Paylaşımcı üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800-PA 3X
Pa55tr Org almak İstiorum İyi ve Kötü yönleri nelerdir..Bilgilendirin Lütfen.. Özellklerini blmiorum fazla sizlerden yardım bekiorum..Ritimler sesler nasıl vb... Tşkkrler..

Cevap: Pa55tr Org almak İstiorum İyi ve Kötü yönleri nelerdir..Bilgilendirin Lütfen

Yokmu yardim eden ???

Cevap: Pa55tr Org almak İstiorum İyi ve Kötü yönleri nelerdir..Bilgilendirin Lütfen

senin medeli ile aynı kalitede çünkü aynı fabrikada yapıldı çin malı medeli fabrikasında
ritimler ve sesler dışında sound ve malzeme kalitesi kötü ama bende bir zamanlar kullandım ama bu aleti yaşamak lazım sonra daha iyi aletlerin kıymetini anlayamazsın malzemesi ve soundu hiç olmazsa pa80 gibi olsaydı pa80 den çok satardı

Moderatör tarafında düzenlendi:

senin medeli ile aynı kalitede çünkü aynı fabrikada yapıldı çin malı medeli fabrikasında
ritimler ve sesler dışında sound ve malzeme kalitesi kötü ama bende bir zamanlar kullandım ama bu aleti yaşamak lazım sonra daha iyi aletlerin kıymetini anlayamazsın malzemesi ve soundu hiç olmazsa pa80 gibi olsaydı pa80 den çok satardı

4 aydır kullanıyorum canavar gibi makına,,malzemesi kalitesiz falan filan da hocam bırakın bu ayakları,,ne olmuş yani kalitesiz olmuşta,sanki dokundumu kırılıyomuş gibi konuşuyosunuz.bi ara bende bu cihazın hakkını yedim çok adi diye,sanki yumruk vurarak çalıyosunuz bu orgları yaw,,,kaliteli malzemesi olan klavyeleride görüyoruz millet elinden çıkaramıyo,,iş yapmıyo çünkü,keşke pa 55 tr gibi iş yapsaydıda milletin elinde kalmasaydı,,bu arada pa 80 saunduda keske pa2x gibi olsaydı yok satardı değilmi hocam,pa 80 2.400 lira pa2x 5000tl,insanları yanlış yönlendirmeyin,
pa 55 tr 1800 pa 80 2400,saundu bir olurmu sizce mantıklı düşünün mantıklı yorum yapın
kardeşim pa 55 tr öneririm sana,,hiç düşünmeden alınabilinecek bi org,,nedenmi

çünkü eksiksiz saundu rtmleri korg kalitesiyle diğer marka orgların 3000 4000 tl lik orgların rtmleri bile pa 55 tr rtmi gibi güzel ve canlı şıkır şıkır değil,,düğünlerde barlarda diskolarda meyhanelerde türkü barlarda heryerde korg var,türkiyede ençok kullanılan ve satan org pa 80 ve pa 55 tr dir,,buna göre kararını ver,,yani o kadar insan kullanıyo,,kolay gelsin

3 sene kullandım iyikide kullanmışım diyorum..gerçekten bütün enstrümanlar yüklü ve istediğin her tarzda ritmler var..sadece ilerde sıkılırsan aynı ritmlerden ozaman iş başa düşüyo biraz editlemen gerekir..ama alet 3 sene ekmek yedirdi bana 2 kere servis gördü oda pitcbend yüzünden..gerisi sen düşün..

Saolun bnde pa55tr düşünmeden alıcam zaten..Ritimlere gelince bir sürü set indirdim skılırsam indirdiklerimi yüklüyebilrmiyim acaba ????

Feraza krdeş bnde snle aynı düşüncedeymi.. Msn varsa konuşalım ...Yazarsan adresini sevinrm..

Saolun bnde pa55tr düşünmeden alıcam zaten..Ritimlere gelince bir sürü set indirdim skılırsam indirdiklerimi yüklüyebilrmiyim acaba ????

sen al pa 55tr sana süper set verecem kendime özel,,baska set istemez,,kendi setim,,pa 55 tr nin o kadar seti varki hepsini yükleyıpte denemek bile ömür bitirir,,sıkıldıkca ayrı ayrı yüklersin değişik setler var,hangini beğenirsen onu yüklersin kullanırsın,,rtmler sesler süperdir,bu klavyeye hep söylenen şudur malzemesi kötü,,yalanmıdır hayır,,diğer orglara göre biraz zayıf ama bütün orglar dikkat ister,,itina ile kullanacaksın sorun olmaz,,orgun arızası olmayacak diye bişeyde olamaz elektronik malzemelerin ne olacağı belli olmaz,,

bi ara bende kullandım pa55 çok güzel bir cihazdır.tabiki i30 un gibi veya bir piano tuşesi gibi sert kaliteli tuş bekleme. evet pitch bende te bazen arıza verebiliyor (kaydırma yapıyor.) onuda 50 tl gibi bi rakamla çözersin.ama o güzel sesler ritmler bütün eksilerini siliyor.55 e sağlam bi set yaparsan 80 den farksı olur. 80 in içinde hangi kart olursa olsun.
şöyle örnek vereyim : benim 55 e bi set yaptırdım içiriğinde taylan ritmleri ve sesleri yazıldı.normalde taylanın setini soner kart okuyor.ama soner kartın backuplarını attırılıp bu ritmlerde 55 oluyor. üstadlar bunu iyi bilir.
evet piyasada düğün yapan piyanist arkadaşların çoğu pa80 ve pa55 kullanıyor.
feraza abiye katılıyorum bence eksilerine fazla kafanı yorma temiz bi 55 bul kafan hiç ağrımaz.

hayırlı olsun şimdiden

Moderatör tarafında düzenlendi: