• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa55tr Org almak İstiorum İyi ve Kötü yönleri nelerdir..Bilgilendirin Lütfen

Cevap: Pa55tr Org almak İstiorum İyi ve Kötü yönleri nelerdir..Bilgilendirin Lütfen

alma bence çin malı en kötü tarafı

Cevap: Pa55tr Org almak İstiorum İyi ve Kötü yönleri nelerdir..Bilgilendirin Lütfen

Arkadşlar bn evde kullancam zaten masanın üstünden kalkmıcak ne alakası var çin malı ?

yamahadan pa55 e geçtim mükemmel saund ve ses var kesinlikle tavsiye ediyorum tabi üstüne basma çin malıymış ya ondan sanki çekiçle çalıyoruz. swiçler dandik ama söyleyeyim

ilk çıktığında aldım 3 yıl kullandım ve hiç başımı ağrıtmadı hoş kullandıktan sonra çok iş yapar malzeme kalitesi birz düşük ama o kadarda kötü değil işini fazlasıyla görür tek kötü yanı dışardan sample atamaman diğer yönleri güzel

Moderatör tarafında düzenlendi:

adamların elinde sağlam kasalı swiçleri çok sağlam tuşeleri muhteşem ama ne özellik var ne ses ne saund nede rtm,,yani kasa sağlam ama kasanın içi boş,,kardeş dediğim gibi pa 55 tr süper bi org,,,sana tavsiyem git bi dinle ondan sonra karar ver,,

55 tr al usta süper bi alet.malzeme çokda dandik deil.öle bi anlatıyolar ki dukansan kırılcak.yok öle bişi sound rtimler güzel.pişman olmazsın.

Saolun yorumlar için karar verdim pa80 Alıyorum...

kardeş sendeki bu medelide bişey dikkatini çektimi,ekranda dsp yazan kısımda disket resmi var ve orgun altında da tam disket sürücüsüne uygun boyutlarda bi yuva var acaba disket takılıyormu ne dersin??

pa55tr tavsiye ederim 3 sene sorunsuz kullandım tarlada çiftemi koşuyoruz aleti güzel kullandıktan bişey olmaz al sen tavsiye ederim tabanca gibi çalarsın iyi alettir.ama 2.el alacağın için senden öncekinin kullanım tarzı önemli bu yüzden çok dikkat et temiz bi alet bulmaya bak senden önceki üzdüyse aleti eğer bu durumda başın ağrır söylemesi benden

55 yaramaz saglamlık acisinda cok zayif ekran swichleri bozulabiliyor onuda yapmak epey sor tuslari ise sert kullanıslı kaygan ve yumusak degil rtim ve ses olarak fena degil ama gotur getir yapa yapa yipraniyor ve dagilabiliyor pich benderi ise kalitesiz benim gorusum korgun en cılız modeli 55