pa600 Neden 2.ele düştü hemen

• Konbuyu başlatan muzik38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 7K

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: pa600 Neden 2.ele düştü hemen

Hıc bı orgun sandu otekı orgla tutmaz bırebır rıtımler aynı olabılır ama saund tutmaz yarın demolar paylasıcam ne demek ıstedıgımı anlarsınız.

PA600ün soundu pa3xle birebir aynı olsun pa3xü kimse almaz yada pa3x fiyatı yarı yarıya düşer.niye insanlar aynı sese iki kat para versin .donanımı bile aynı değildirki soundu aynı olsun.

ya arkadaşlar bazı arkadaşlarım aleti alırken buna dikkat etmiyorlar korgun son ürünlerinden olabilir arkadaşımın örneği gibi toros alıp audi yapmak mümkünmü ha audi parası kadar verirsen ancak mümkün olur arkadaşlarım alıyor x3 kıyaslıyorlar x3 kuru fiyatı temizi 6,5 7,5 milyar arası bir fiyatı var gelip 2000 3000 tl lik aletlerle kıyaslamayın hasas aletler bunlar kalkıp adam 4000 tl verip pa800 alıp düğüne götürüyo yukarıdaki komşu elindeki tırna makasını düşürüm allta orgun ekranın çarpıyo ve ekran gidiyor adam org yarı fiyatı kadar para harcıyor ne gereği var sadece korg kazanıyor bide korgu satan adam al bir tane pa80 taş gibi düğün aleti götür dağın başında çal bana sorarsanız hangisi ben pa serisini geçerim dışarıya çıkarmamak şartı ile M3 derim maksat para kazanmaksa eğer p80 herzamnki gibi kralsın :) saygılar

ben amator ve hobby olarak zaman buldukca muzik yapmaya calisan biriyim,muzikten hicbir ticari kazancimda yok,dun ilk defa pa600 u inceledim adamlar sagolsunlar kutusunu yeni acip onume koydular ama inanin malzeme kalitesi ve tuseleri beni tam bir sok etti inanilmaz derecede kalitesiz tuseleri resmen oyuncak orglardaki gibi sago sola langir langir oynuyor,bir ustunde pa500 or var tuslari tas gibi hemen farki goruyorsun,onun ustunde pa800 onunkine yorum bile yapmaya gerek yok,benim preludun malzeme ve tus kalitesi pa600 den cok ustun,kisacasi pa600 u almak istiyordum fakat bende hayal kirikligi yaratti.en iyisi biraz daha uste koyup pa800 almak en mantiklisi oldu.......

pa 800 ilk çıktığı zamanda kimse beğenmiyordu alan geri satıyordu hatta pa 80 daha iyi diyorlardı :D

akıllı telefonum bozulduğunda telefona la-format (farika formatı) atmayı öğrendim. Org şu anda sağlam Allah'a şükür. Bozulunca orgu formatlamayı da öğreniriz herhalde. Eskiden bilgisayarlara format atar, Ekran kartını falan tanıtırdık. Şimdi arabanın kapısını arabaya tanıtıyoruz. Daha neler göreceğiz :D

bendede pa600 var ve ben 23 yıllık müzisyensem bu korg serilerinin hepsinin soundu beş para etmez ha gelelim pa 600 ile diğer serilerin sounduna,bence ondada fark yok pa600 ün kendi hoparlörlerinden çıkan ses rezalet öyle dinlersenriz cihazın yanına bile yaklaşmazssınız bide işcilikte çok kötü ama amfiye takıp deneyin çıkan sese siz bile inanamazssınız ben şahsen öyle oldum yoksa bende cihazı satacaktım ama şidi memnunum,beni sitede bilen bilir yanlış anlaşılmasın sen çalamadıktan sonra cihaz ne yapsın işciliği dandikte olsa pa 600 çok çok fazla şekilde düğün bitirir,iddayı sevmem boşada idda etmem birisi çıkıpta hadi ya sende derse hodri meydan pa800 ile bi parça çalıp atsın aynı parçayı bende pa 600 le çalıp atıcam bakın soundu aynımı değilmi,korg firması uyanık firma her cihaz için ayrı ses motorumu üretecek sizce habire org çıkartıyorlar yazılımda üç beş değişiklik,ramda biraz daha yer,romda üç beş değişik ses,farklı bir kasa farklı bi ekran ondan sonra sür piyasaya,yok efendim ses motorları farklıymış sound farklıymış,arkadaşlar kazandığınız paraya bakın ona göre sisteminizi kurun 50 tl yöğmiyeye gidip ondan sonra kredi çekip 7 milyarlık org alıp sonrada oturup ağlamayın, bu polimikler yersiz cebinize göre hareket edin,her zaman derim şöför adam araba seçmez,saygılar.

okan kardeşime hak veriyorum bir iki daha arkadaşımız çok doğru konuşmuşlar ilk çıktığı günden bu yana kullanıyor sürekli düğün atıyorum ve pa3x seti yüklü bende ses ritim on numara kaliteli ankara gibi yerde düğün atmak zordur her ritime giriyorsunuz düğünlerde halayda horona oyun havasından romene kadar burada 2.4 ler kaşık havası çalınır darbukası bol çok set yükledim ama pa3x seti kadar oturan olmadı bir çok arkadaşım da boş laf olsun olsun diye yorum yapıyor set yapmasını bilmiyor alt yapısını oynamayı bilmiyor ordan burdan aldığı setlerle burada yorum yapıyor bu makina bizde bozulmuyor sizlerde niye bozuluyor anlamıyorum 101 mb yüklü bende. ya yüklemeyi bilmiyorsunuz ya da cihazı bozmak için elinizden geleni yapıyorsunuz günde 3 düğün atıyorum benimki niçin bozulmuyor bir karalama kampanyasıdır gidiyor iş bozmaya kaldımı getirin pa3x de bozayım ben bozunca makinamı suçlu olacak yapmayın arkadaşlar çok konuşmuş olmak için değil bilginiz kadar konuşun ki insanlara doğruyu yalnışı gösterebilelim birbirimize yardımcı olabilelim burada org karalama kampanyası yapmayalım herkesin orgu kendisine göre güzeldir

okan kardeşime hak veriyorum bir iki daha arkadaşımız çok doğru konuşmuşlar ilk çıktığı günden bu yana kullanıyor sürekli düğün atıyorum ve pa3x seti yüklü bende ses ritim on numara kaliteli ankara gibi yerde düğün atmak zordur her ritime giriyorsunuz düğünlerde halayda horona oyun havasından romene kadar burada 2.4 ler kaşık havası çalınır darbukası bol çok set yükledim ama pa3x seti kadar oturan olmadı bir çok arkadaşım da boş laf olsun olsun diye yorum yapıyor set yapmasını bilmiyor alt yapısını oynamayı bilmiyor ordan burdan aldığı setlerle burada yorum yapıyor bu makina bizde bozulmuyor sizlerde niye bozuluyor anlamıyorum 101 mb yüklü bende. ya yüklemeyi bilmiyorsunuz ya da cihazı bozmak için elinizden geleni yapıyorsunuz günde 3 düğün atıyorum benimki niçin bozulmuyor bir karalama kampanyasıdır gidiyor iş bozmaya kaldımı getirin pa3x de bozayım ben bozunca makinamı suçlu olacak yapmayın arkadaşlar çok konuşmuş olmak için değil bilginiz kadar konuşun ki insanlara doğruyu yalnışı gösterebilelim birbirimize yardımcı olabilelim burada org karalama kampanyası yapmayalım herkesin orgu kendisine göre güzeldir

ben aldığım ilk günden beri kulanıyom ve bir kaç set yükledim ramazan ayına kadar kulandım istediğim gibi ritimler bulamıyor dum biraz ugraştım ramazan ayı boyunca hergün 2 saat bir set üstünde uğraştım öyleki nerde ne var hangi pad da ne var hangi ritmin altına hangi kit hangi sesin nerde hangi sample sesi okuduğunu ezberledim ve yazım bir çoğunu diyer setlerden boş yerlere kitler padlar sesler atıp editledim öyleki bir çok insandan yardım istememe rağmen hiç kimse bilgi bile vermek istemiyordu şimdi gümbür gümbür saundları dolgun
ritim atarken çivi çakar gibi höperlörün göbegini yerinden sökecek kadar temiz ses veriyor emin olunki eminence pro kapa höperlörün canını çıkarıyor ben aleti övme amaçlı yazmıyorum kimse yalnış anlmasın sadece emek verirsen neler yapılabileceğini öğrenme niz için pa 800ler 15 dk set yüklerken bu alet 1.46 sanyede yüklüyor yani 3 dk gibi sürede seti sil ve yükle ama kendine göre set yap yedekle inanki cüneyt ertacı bile aradım bilgi vermiyoruz dediler ama ne yapmak lazım arkadaşlar kendimizi geliştirmek lazım hazır seti 12 yaşındaki çocuk bile alıp yükler ve çalar ama önemli olan heryerden arı gibi toplamak ve güzel bir bal sunmaktır HERKESE SAYGILAR TŞKLER