Cevap: pa600 Neden 2.ele düştü hemen
bendede pa600 var ve ben 23 yıllık müzisyensem bu korg serilerinin hepsinin soundu beş para etmez ha gelelim pa 600 ile diğer serilerin sounduna,bence ondada fark yok pa600 ün kendi hoparlörlerinden çıkan ses rezalet öyle dinlersenriz cihazın yanına bile yaklaşmazssınız bide işcilikte çok kötü ama amfiye takıp deneyin çıkan sese siz bile inanamazssınız ben şahsen öyle oldum yoksa bende cihazı satacaktım ama şidi memnunum,beni sitede bilen bilir yanlış anlaşılmasın sen çalamadıktan sonra cihaz ne yapsın işciliği dandikte olsa pa 600 çok çok fazla şekilde düğün bitirir,iddayı sevmem boşada idda etmem birisi çıkıpta hadi ya sende derse hodri meydan pa800 ile bi parça çalıp atsın aynı parçayı bende pa 600 le çalıp atıcam bakın soundu aynımı değilmi,korg firması uyanık firma her cihaz için ayrı ses motorumu üretecek sizce habire org çıkartıyorlar yazılımda üç beş değişiklik,ramda biraz daha yer,romda üç beş değişik ses,farklı bir kasa farklı bi ekran ondan sonra sür piyasaya,yok efendim ses motorları farklıymış sound farklıymış,arkadaşlar kazandığınız paraya bakın ona göre sisteminizi kurun 50 tl yöğmiyeye gidip ondan sonra kredi çekip 7 milyarlık org alıp sonrada oturup ağlamayın, bu polimikler yersiz cebinize göre hareket edin,her zaman derim şöför adam araba seçmez,saygılar.