Pa600qt mi A2000 mi

Cevap: Pa600qt mi A2000 mi

Teşekkürler arkadaşlar yorumlanız için,ben amatör bir kullanıcıyım eğer iyi bir set varsa işimi görüyorsa öyle set de değiştirip durmam,para verip set de almayı dusunmem pa600 için baju vs.A2000 için emo var ücretsiz kullanıcıların sunduğu setlerin de emodan daha iyi olacaklarını düşünmüyorum açıkçası.Yani şöyle söyleyeyim içindeki ce set ile sıfır pa600qt 3300 tl,emo setle sıfır gibi temiz ama garantisi bitmiş a2000 buldum 2700 tl.Pa600 ikinci el yok buralarda o nedenle sıfır almak durumdayım.Ce setle pa600 mu emo setle a2000 mi öyle sorayım.

profilinde kullandığın cihaz pa 600 gözukuyor.dolayısyla kararını vermissın.bence de kesinlikle pa600 tekrar hayırlı olsun diyelim korg dan hiç bir zaman zarar etmessin her anlamda şimdiden 600 ünü güle güle kullan:) başarılar.:):)

profilinde kullandığın cihaz pa 600 gözukuyor.dolayısyla kararını vermissın.bence de kesinlikle pa600 tekrar hayırlı olsun diyelim korg dan hiç bir zaman zarar etmessin her anlamda şimdiden 600 ünü güle güle kullan:) başarılar.:):)

Yok henüz almadım klavyeyi siteye kayıt olurken öylesine girmiştim onu:)

A2000 e yep atılmıyormu arkadaşlar, nasıl kullanıcıya kapalı?

A2000 e yep atılmıyormu arkadaşlar, nasıl kullanıcıya kapalı?

ŞU konulara yazı yazmayayım diyorum , ama yine dayanamadım:) şu kullanıcıya açık meselesie bir açıklık getirelim, hangi set yapabilecek ritim yazabilecek kullanıcıdan bahsediyorsunuz güleyim bari, ayrıca a2000 de kullanıcıya açık kendiniz set yapabiliyorsunuz bilmeyenler öğrensin. Şu anda pa600qt de en iyi cüneyt ertaç ın yaptığı pa600 seti tam randımanlı çalışmaktadır, diğer pa800 setleri düzgün çalışmıyor ve tat vermiyor, ayrıca a2000 emo set gibi bir set pa600 de yok.
---Ayrıca a2000 plus çipli olmasına pek gerek yok çünki emo usb gibi kaliteli ses ve ritimler yok, or700 için yapılmış bir çalışma a2000 için çok gerekli değil ama isteyen kullanabilir
---Ben pa600 kötü demiyorum ama pa600kullanan bir çok arkadaşım satıp a2000 aldı. Şu anda ben ve kardeşim çipsiz yani plus olmayan a2000 ve emo usb kullanıyoruz tavsiye ederim.
Bu devirde artık set met ritim yapma yazma işleri bitmiştir artık, alacaksın hazır kaliteli ritim sesleri içeren usb seti paşa paşa kullanacaksın , kıçınızı yırtsanız emo gibi ritim ses yapamazsınız o kadar basit.

Moderatör tarafında düzenlendi:

şu konulara yazı yazmayayım diyorum , ama yine dayanamadım:) şu kullanıcıya açık meselesie bir açıklık getirelim, hangi set yapabilecek ritim yazabilecek kullanıcıdan bahsediyorsunuz güleyim bari, ayrıca a2000 de kullanıcıya açık kendiniz set yapabiliyorsunuz bilmeyenler öğrensin. şu anda pa600qt de en iyi cüneyt ertaç ın yaptığı pa600 seti tam randımanlı çalışmaktadır, diğer pa800 setleri düzgün çalışmıyor ve tat vermiyor, ayrıca a2000 emo set gibi bir set pa600 de yok.
---ayrıca a2000 plus çipli olmasına pek gerek yok çünki emo usb gibi kaliteli ses ve ritimler yok, or700 için yapılmış bir çalışma a2000 için çok gerekli değil ama isteyen kullanabilir
---ben pa600 kötü demiyorum ama pa600kullanan bir çok arkadaşım satıp a2000 aldı. şu anda ben ve kardeşim çipsiz yani plus olmayan a2000 ve emo usb kullanıyoruz tavsiye ederim.
Bu devirde artık set met ritim yapma yazma işleri bitmiştir artık, alacaksın hazır kaliteli ritim sesleri içeren usb seti paşa paşa kullanacaksın , kıçınızı yırtsanız emo gibi ritim ses yapamazsınız o kadar basit.

işte asıl cevap budur şu korgtan vazgeçin artık a2000 ni kullanamyan yorum atıyor...

niye pa600 de emo usb takiliyor sadece a2000 e degil ayrica benim görüsüm korg herzaman sahne krali tv lerdeki müzik programlarindan bircok dügün salonlarina kadar heryerde korg var malesef

ben pa600 e simdiye kadar ne yüklediysem randiman verdi nasil olduda benim pa600 de randiman alipta dügün bitiriyorum sasirdim bundan evelde pa800 vardi onunlada dügün bitiryordum
bilmeden konusmayalim eyer isten anliyorsaniz pa50 ile bile dügüne cikarsiniz burda yok a2000 daha iyi veyada pa600 daha iyi demek bence cok yanlistir

ayrica korg larin piyasadaki 2 ci elde olsa hep fiyatini koruyor
bide sadece emo yok cüney beyin bajunun erkan ucarin saymadigim daha cok ustalarinda harika korg lara yapilmis usb ritimleri var kicinizi yirtmadan da kulanabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

niye pa600 de emo usb takiliyor sadece a2000 e degil ayrica benim görüsüm korg herzaman sahne krali tv lerdeki müzik programlarindan bircok dügün salonlarina kadar heryerde korg var malesef

ayrica korg larin piyasadaki 2 ci elde olsa hep fiyatini koruyor
bide sadece emo yok cüney beyin bajunun erkan ucarin saymadigim daha cok ustalarinda harika korg lara yapilmis usb ritimleri var

ben 3650tl ye almiştim a2000 plus emo ile beraber daha yeni iken do-re kampanya yapmişti sifir aleti 2200tl ye satti şu an duşunuyorumda bencede anca eder fiyati uatara sormuşturm 1750tl verdi full a2000nime... kalitesine bişe demiyoz aletin.. gercekten güzel saund var ama bir pa80 15 yıldır hala para ediyorsa yamahanında bunu becerebilmesi gerek iranda 9bin liraya tyros5 satıyon turkiyede 12bin tl korgda avrupadan ucuza tr de satıyo kimse kusura bakmasin bana değer verene bende veririm yamaha asılsın nereme... korgdan şaşmayan ama aleti hic değişmeyecem omurluk aliyorum diyosan o zaman bilemem... şunuda belirtim korg pa600 kullanımda daha pratık mp3 okur... bazen 3ee alıp tutturdunmu 5ee satarsın... rtm saund ses performans arama olayi var buda güzellik bi ozellik olmasi gerek icinde bi dunya rtm var cunku... a2000deki emo setini pa600 dede kullanabilirsin ama bazi sesleri elemen gerek malum hafizasi kısıtlı 96mgbyt...

Korg=çeyrek altın