Pa600qt mi A2000 mi

Moderatör arkadaşlara (sanırım sn. Arıkan) ilgilendikleri için teşekkür ederim. Niyeti kötü olan bu tür insanları içimizde barındırmayacağız.

Cevap: Pa600qt mi A2000 mi

Kardeşim ben uzun seneler korg kullandım ekmeğini yedim birşey diyemem, A2000 ni ilk çıktığında alanlardanım halada kullanıyorum ev kullanıcısıyım, sana tavsiyem, iki aleti de tesisata bağlayıp dinle ve çal o zaman karar vereceksin bizim ülkemizde korg mercedes gibi ikinci eldede iyi gidiyor, set olarak benzer ritimler olsada yapılan çalışmalar oldukça çok, ama sound olarak yamaha başka birşey, şimdiden hayırlı olsun alacağın alet...

hocam sen zaten kararını vermişsin a2000 alacaksın.istersen sıfır emo usbli a2000 plus al sanırım fiyatı 4000 tl ilk defa tuşlarına sen bas.ne dersin?

şimdi arkadaşı duyar gibiyim a2000 e kim 4000 tl verir.(yada a2000 e hangi arkadaşım :) 4000 tl verir.)bak şimdi bunları yazarken aklıma ne geldi keşke a2000 ilk piyasaya çıktığındada sıfır değilde ikinci el olarak satılsaydı :) bi ilk olmazmıydı.

Bu A2000 inin bir ara baya indirimle satıldığı hatta 2200 tlye satıldığı doğru mu acaba?

Re: Cevap: Pa600qt mi A2000 mi

Bu A2000 inin bir ara baya indirimle satıldığı hatta 2200 tlye satıldığı doğru mu acaba?

Dogru. Bu linkteki konuyu okuyabilirsiniz.

http://www.trakyamuzik.net/yamaha-a2000-set/30570-yamaha-psr-a2000-kampanyasi-hakkinda.html

Belirtilen tarihteki EURO fiyatına baktım, 2.33 tl... 1000 EURO yani 2300 liradan vermişler. Ben kaçırmıştım o kampanyayı çünkü iyi bir klavye almaya yeni karar vermiştim. Sonrada gidip bk5 aldım 2400 liraya...Neyse.

Bk5'den sonra bende A2000 alacaktım kararım kesindi. Pa600 aklımda dahi yoktu. Sonra canlı olarak dinledim, kullanımı, ekranın büyüklüğü ve klavyenin pratikligi ile beraber bir anda Pa600'de karar kıldım. Fuat sadece ürünü dinletti o kadar. Bu nevale bu klavyede bana fazlasıyla yeter dedim aldım. En az 5 yıl başka ürün gelmez aklıma. Belki hiçbir zaman...

Seni yönlendirmek için yazmıyorum bunları. Ev kullanıcısı iseniz nevale olayına bu kadar takılmayın. A2000 veya pa600 yada bk5 olsun, bunların nevalesi amatörler için fazlasıyla yetiyor. Kriteriniz bence bu olmasın.

Büyük hata yaparsın kardeşim Sana Zaman AyırıpDestan Yazdım gerçi Teşekkür Bile Etmemişsin Cevap da Yazmamışsın; Ancak Yineliyorum YOL YAKINKEN DÖNN Asla Pişman Olmazsın A2000imi Geçen Hafta Sattım Buradan Bir Arkadaşım600ü Olan beni aradısattığımıbilmiyormuş kışın eşi. Ile beni dinlemeye gelmişti şimdi o da satıp600ü A2000alacak sana takıldığında yardım da da bulunurum.

Büyük hata yaparsın kardeşim Sana Zaman AyırıpDestan Yazdım gerçi Teşekkür Bile Etmemişsin Cevap da Yazmamışsın; Ancak Yineliyorum YOL YAKINKEN DÖNN Asla Pişman Olmazsın A2000imi Geçen Hafta Sattım Buradan Bir Arkadaşım600ü Olan beni aradısattığımıbilmiyormuş kışın eşi. Ile beni dinlemeye gelmişti şimdi o da satıp600ü A2000alacak sana takıldığında yardım da da bulunurum.

Forum kullanma alışkanlığı yeni yeni ediniyorum teşekkür olayı ondan dolayı abi kusura bakma,yoksa yazınızı okudum faydalandım yani.A2000 e daha sıcak bakıyorum pa600 un teknolojik özellikleri ve kullanım kolaylığı dışında dışında pek çekici gelen bir tarafı yok benim açımdan,aslında pa600 deki dokunmayik ekran ve switch bolluğu a2000de olsa hiç dusunmeyeceğim,hatta hatta orgların birinde mikrofon girişi olsa yine hiç dusunmeyeceğim ama yok maalesef.

Cevap: Re: Cevap: Pa600qt mi A2000 mi

Dogru. Bu linkteki konuyu okuyabilirsiniz.

http://www.trakyamuzik.net/yamaha-a2000-set/30570-yamaha-psr-a2000-kampanyasi-hakkinda.html

Belirtilen tarihteki EURO fiyatına baktım, 2.33 tl... 1000 EURO yani 2300 liradan vermişler. Ben kaçırmıştım o kampanyayı çünkü iyi bir klavye almaya yeni karar vermiştim. Sonrada gidip bk5 aldım 2400 liraya...Neyse.

Bk5'den sonra bende A2000 alacaktım kararım kesindi. Pa600 aklımda dahi yoktu. Sonra canlı olarak dinledim, kullanımı, ekranın büyüklüğü ve klavyenin pratikligi ile beraber bir anda Pa600'de karar kıldım. Fuat sadece ürünü dinletti o kadar. Bu nevale bu klavyede bana fazlasıyla yeter dedim aldım. En az 5 yıl başka ürün gelmez aklıma. Belki hiçbir zaman...

Seni yönlendirmek için yazmıyorum bunları. Ev kullanıcısı iseniz nevale olayına bu kadar takılmayın. A2000 veya pa600 yada bk5 olsun, bunların nevalesi amatörler için fazlasıyla yetiyor. Kriteriniz bence bu olmasın.

Adam 2 yıl önce 2200 e almış olsa 2 yıl kullanacak hem de ikinci elini daha pahalıya satacak gerçi satabilirse.İndirim yapılır da bu kadar mı yapılır ya:)