Pa80 Karadeniz için idealmi?

• Konbuyu başlatan beto_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 4K

beto_53

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Roland g600
Roland va7 almayı planlarken herkes pa80 almamı önderdi ve araştırdım daha iyiymiş.. karadeniz parçaları çalıyorum hep..sizce pa80 güzelmidir karadeniz için?

karadeniz dediğimde kemençeli atma türkü değil :D
tulumlu slow yani kazım koyuncu türü çalıyorum :)

Cevap: Pa80 Karadeniz için idealmi?

pa80 ideal kendimden bilirim sample olarak tulum kemence yukluye bılıyorsun benım kendı kartım vardı zaten alırsan yollarım sana

raporsuz ben ali 07 yim karadeniz kart banada lasim kemence tulum vs yre gibi ama davulu tarbukali ve de teknolu sahuntlarda isiticak kac lira isdersin ben aslan orduluyum yalikoylu fatsaya yakin bildirmen rica olunur pa 80 org gibi orgtur semple davasi ödekiler onu soluyamadilar yani korgun modelleri ödekileri konusmaya luzm yok bekliyorum hemso viyadi bildir

kardesim ne tur calarsan cal benim ilk orlarim roland e40 acemilik g 8000rolant gelisim i serisi 123 i40 i50 i30 seldon ve pa 80 sen telefisyon seyir etmiyonmu hep pa 80 ibi bile onu kullaniyor hakki cengi umit besen taha kimler korma kavani yorma al pa 80 rahat et her turu calarsin

teşekkürler arkadaşlar

kardesim orb 700 tr v2 al ben izmirden piyanist emre ben cok memnunum 3 yıl olcak yamaha kullanalı ayhqan alptekine cıktım ayhan abı hasta oldu alete hem arızada yapmaz aletın al pismaN AOLMAZSSIN YAMAHA OR 700 TR V2 YIÜ

abi pa80 varken neden onu alayımki :)