• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa800 İçin En İyi Paralı Usb Set?

ŞoPaR_34

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa800 & Korg M3
ArkadaşLar 64 Mb. Klavyeye Usb Almayı Dusunuyorum Ama Bunun ıcınde 2.4 Ler canlı 9.8 LEr dawullu saglam ıcınde halayları vahtelerı saglam olacak. bomba gıbı rıtım aratmıcak set istiyorum . bole bı set warmı ? warsa NE onerırsınız ? Baykal ' ı Dınledım Guzel Gbi onun harıcınde baska Onerınız Dugun agırlıklı bomba bir Set ? ThM 'nede Hıtab Edıccek ama

Cevap: Pa800 İçin En İyi Paralı Usb Set?

ArkadaşLar 64 Mb. Klavyeye Usb Almayı Dusunuyorum Ama Bunun ıcınde 2.4 Ler canlı 9.8 LEr dawullu saglam ıcınde halayları vahtelerı saglam olacak. bomba gıbı rıtım aratmıcak set istiyorum . bole bı set warmı ? warsa NE onerırsınız ? Baykal ' ı Dınledım Guzel Gbi onun harıcınde baska Onerınız Dugun agırlıklı bomba bir Set ? ThM 'nede Hıtab Edıccek ama

sayın şopar_34

tam aradığın bi seti paralıda olsa bulamazsın,tam senin istediğin bi set herkes için geçerli imkanı yok bulamazsın,bazıları paralı diye usb alıyolar ama yinede tam istediği gibi olmayabiliyor,en iyisi bütün setleri deneyyip beğendiğin ses ve ritimleri bir araya toplayarak kendine tarzına uygun set yapabilmektir,

paralı setler tabiki kaliteli oluyor,sampleler gerçekci ritimler daha dolgun ve kaliteli oluyor,ama beğenmediğimiz yönleride mutlaka oluyor,
kimileri çok sert ses ve ritimleri arıyor kimileri yumuşak tonlu ses ve ritimleri tercih ediyor,kimileride hem yumuşak ton hemde sert tonlu setler yapıp paylaşıyolar ama paylaşılan setler seti yapanın tarzına göredir,herkesin tarzı farklı olduğundan paylaşılan setlerin çoğunu paralıda olsa beğenmeyebiliriz,kısacası sana önerim kendine göre set yapabilirsen klavyeyi istediğin şekilde zevk alarak çalabilirsin,en azından paylaşılan setleri deneyip beğendiğin ses ve ritimleri toplayark kendine set yapabilmen senin açından daha iyi olacaktır,diğer türlü tam istediğin seti paralıda olsa bulacağını sanmıyorum

Tabiki En Güzel Yolu O ki Ugrastımda Dugnle Ilgılı butun rıtımlerı toparladım ıcerlerıne kıtlerı daha fazla guclendırdım gumlerı tızlerı dual yaptım kasık zıl ekledım cok guzelde oldu. Ondan bı sıkntım yok ama bu aralar Thm TsM Islerıne gıdıyorum Rıtımler yetersız Kalıyor gibi Aslında Herkes beyenıyor ama Benım ıcıme sınmıyor. Bunun Icın Aslında Ugrassam onuda yaparım Ama malum pcm ? Yetmıyor . 2 Set olusturuyorum bu seferde Program sırasında o setden o sete gecene kadar wakıt gecıyor. Ya ram Yukseltcem yada deddgım gıbı derlı toplu set alacagım.

Piyasada okadar bedava SET var ki hepsini deneyerek yukarida arkadasin dedigi gibi 3-4 ritim 1 SET'ten 3-4 ses,iste o sekil secip kendi SET'ini yaparsin,cunku senin begendigini ben begenmem,benim begendigimi sen begenmezsin oyle yani!
Burada guzel SET bulabilirsin ve teker teker denemen lazim!
Sana kolay gelsin kardesim...

emo usb derım baska bısey demem

Cihazına ikide bir set yüklememen tavsiyemdir.Sonunda sakata gelirsin.Uzun aralıklarla set değiştir bence.

Cihazına ikide bir set yüklememen tavsiyemdir.Sonunda sakata gelirsin.Uzun aralıklarla set değiştir bence.

katılıyorum arkadaş a set işine gelince geniş bi set istiyorsan 256 ram şart.

256 Alabılırım Ram TEsekkur Ederım Arkadaşlar.. 128 Alana kadar 256 daha mantıklı geldi.