pa800 ünü pa80 ile takas düşününler

• Konbuyu başlatan Çetin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çetin

Administrator
Yönetici
Administrator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa800
_Bildiğiniz gibi arkadaşlar geçen hafta pa80 aldım,alet ilk sahibinden ve görülmeye değecek kadar temiz, son üretimden 2005 sonu imal 3.6 version 16 lık kar 20 gb hd li.Yine bildiğiniz gibi asıl pa800 niyetindeydim ama 80 ni değerlendirmek istedim,şimdi bu alet bana g600 den sonra okadar fransız geldiki mutlaka birilerinden yardım lamam gerek,karttaki set hoşuma gitmedi nasıl değişir nasıl set toplanır hd nekadar işime yarar bunlar hep uğraşmam geren ve zaman isteyen işler.Programla işim olmadığından bana hazır kolay kullanımlı bi alet lazım,çevremdede pa800 var sıkıntı çekmem,bu yüzden düşünen olursa aleti takasa girebilirim.
pm atarak yada 0533 684 69 14 ten ulaşabilirsiniz teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: pa800 ünü pa80 ile takas düşününler

çok güzel yazmışsınız...fakat ilgimi çeken bir konu var....Siz org çalıp program yapan bir kişi iseniz. nasıl bu aleti çözemediniz veya çözmek için zaman istiyosunuz...hiç bi emek gerektirmeyecek hazır bir alet olduğunu düşünüyorum.......ikincisi de siz bu sitenin yöneticisi olarak bu bilmemenizi veya bu konularla ilgilenmeyişinizi hayretle şaşırıyorum......

kusura bakmayın saygılarımla........

Moderatör tarafında düzenlendi:

çok güzel yazmışsınız...fakat ilgimi çeken bir konu var....Siz org çalıp program yapan bir kişi iseniz. nasıl bu aleti çözemediniz veya çözmek için zaman istiyosunuz...hiç bi emek gerektirmeyecek hazır bir alet olduğunu düşünüyorum.......ikincisi de siz bu sitenin yöneticisi olarak bu bilmemenizi veya bu konularla ilgilenmeyişinizi hayretle şaşırıyorum......

kusura bakmayın saygılarımla........

_Müzisyen kardeşim eğer yazdığımı doğru okusaydın gerçekten sana hak verecektim çok haklısın diyecektim,ama yukarıda sadece hobi amaçlı olduğunu, proğram yapmadığımı, org çalmaya pek vaktim olmadığını, bu işten kesinlikle para kazanmadığımı anlatmaya, vede bu işten para kazanmayan işinde çok yoğun olan bir insanın zahmetsiz, sadece vakit buldukça tıngırdatmak için aldığımı belirtmeye çalıştım.Benim işim elektrik ve profosyanel sahne ses ve işık sistemleri,benim asıl işim bu olduğundan inan okadar başarılı ve emek harcayan biriyimki,çünkü bu işten ekmeğimi kazanıyorum çok uğraşıyorum gece gündüz,bu işe zaman ayırıyorum haliyle.Zaten gerçek işim muzik olsa elimin altında bitane pa2x onun altındada rolandın bir modeli olurdu ve çokta iyi bilirdim.2006 yılından yani eski üyelerden beni bilen iyi bilir ozaman müzikle birazdaha haşır neşirdim vede g600 kullanırdım,o cihaza okadar hakimdimki ayrıca bu sitedede bir çok kişiye yardımlarım dokunmuştu,yani eskiden kafa yorduğum için bilirdim ama şimdi yaş ilerledikçe insan asıl sorumluluklarını daha iyi anlıyor ve ne yapması gerektiğine daha iyi karar veriyor.
_İkinci olarak benim bu sitenin yöneticisi olmam, her orgun özelliklerini ve kullanımını çok iyi bileceğim anlamına gelmez,yazdıklarım net bir şekilde okunursa,biz site yöneticileri ve mod ları tamamen bu arkadaşlığın korunması için, buradaki dostlarımızla beraber olmak için hiç bir şekilde maddi manevi karşılık gözetmeksizin görev yapmaya çalışıyoruzki çok yoğun olmamıza ramen.

_Teşekkür ederim saygılarımla...

MÜzisyen canın sıkılıyo galiba?

çetin ne aş ilerlemesi genciz biz daha :) boşver hayatın tadını çıkar

MÜzisyen canın sıkılıyo galiba?

evt işim gücüm yok burada ben millete saldırıyorum...arkadaş konuyu belirtmiş...bu benim arkadaşa sorduğum bişeydir.....sizi ilgilendirecek bir konu olmadığı fikrindeyim......bende sadece soru olarak yönelttim arkadaşa,, ilgimi çekti... o kadar....onun dışında bende zaten mükemmel bir müzisyen falan değilim....sadece garip olduğunu düşünerek yazdım...amacım muhalefetlik deildir....üstelik lafımın sonunda saygılarımı ilettim..... bu benim şahsi görüşümdü sadece....çetin arkadaşada kolay gelsin.......teşekkürler....

not:" hkmuzik" nickli arkadaşım burada site yöneticisini savunmanızada anlam veremedim..herkes bildiği kısım bellidir....savunulacak bir taraf göremedim....saygı duyup okuman yeterliydi diye düşünüyorum...bende bana karşıılık yazdınız diye yazıyorum bu not kısmını.....

saygılarımla......

Takastan vazgeçtim şimdilik,konuda şimdilik kapanmıştır teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...