Paff.Star Backup

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Paff.Star Backup

arkadaşlar imkanı olan bu mce linkini crd ye çevirirse çok sevinirim herkese iyi çalışmalar.

arkadaşlar imkanı olan bu mce linkini crd ye çevirirse çok sevinirim herkese iyi çalışmalar.

Pazartesi günü ben o konuya el atacağım...Sınavlarım olduğu için bu hafta yapamıyorum...Önümüzdeki hafta takipte kalın...Saygılarımla

Pazartesi günü ben o konuya el atacağım...Sınavlarım olduğu için bu hafta yapamıyorum...Önümüzdeki hafta takipte kalın...Saygılarımla

Teşekkür ederim Allah razı olsun Ali abi iyi çalışmalar sınavlarında başarılar.

eyvallah ali kardeşim.kimse halledemedi bu işi.müsait olduğunuz zaman kart ve kart setini paylaşın da kurtulalım beklemekten.bu işlerden anlasam ilk gün hazırlayıp paylaşırdım arkadaşlarla.saygılar...

Allah razı olsun arkadaşlar...Halledeceğim merak etmeyin...Bu kartı buraya ben koydum mce olarak...Crd'ye çevirmekte bana nasip olacak...Bekleyin şu sınavları vereyim bi...Saygılarımla

sınavının başarılı geçmesini dilerim.saygılar....

Evet dostlar, sınavım geçti... 1 senenin stresi ve yorgunluğu bugün omuzlarımdan kalktı ve hiç vakit kaybetmeden Crd'leri bugünden paylaşmak için kolları sıvadım...Ve kimseye yaptıramadığımız Paffstar.CRD'leri kendim hallettim...Güle güle kullanın; seti ve açıklaması dosyanın içersinde...Saygılarımla

Teşekkür Butonuna basmayanı Horoz kovalasın :)

Paffstar Crd.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tekrar tekrar teşekkürler.İnsallah sınavında başarılı olmuşsundur.Eline gönlüne yüreğine sağlık.

Tekrar tekrar teşekkürler.İnsallah sınavında başarılı olmuşsundur.Eline gönlüne yüreğine sağlık.

Allah razı olsun tamı tamına 1 seneyi geçti sınava hazırlanalı...Dershaneler,evde çalışmalar,kamplar vs derken en sonunda mutlu son...Şükür güzel geçti...Zamanı yetiştiremedim ama olsun şükür...

eyvallah ali abi ellerin dert görmesin çooook teşekkürler hemen indirip deniycem çok merak ettim sonra yorum yaparım kart hakında Allah razı olsun emeğine sağlık..