• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Paylaşımcı üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Paylaşımcı üye

öncelikle diğer arkadaşlarıma hayırlı olsun..
ama benim konumumu eski haline getirmenizi rica ediyorum.reddi ünvan talep ediyorum..

arkadaslar bende yasara katiliyorum benide ayni normal uye standina alin

benimki zaten öyle kalmış benimkide kalsın eskisinden memnunum.

arkadaşlara hayırlı olsun...

normal üye siniz zaten arkadaşlar bu mesaj adedinize göre olmuştur

herkesin de olucaktır

öncelikle diğer arkadaşlarıma hayırlı olsun..
ama benim konumumu eski haline getirmenizi rica ediyorum.reddi ünvan talep ediyorum..

arkadaslar bende yasara katiliyorum benide ayni normal uye standina alin

benimki zaten öyle kalmış benimkide kalsın eskisinden memnunum.

İsteğiniz doğrultusunda eski haline döndürüldü...
Yalnız bu üyelerimizi teşvik ve teşekür amacıyla yapılan bir uygulamaydı...
Açıkcası bu tavrınızı anlamamakla birlikte site yönetimine karşı bir tavır olarak kabul ediyor, bundan böyle de buna göre hareket ediyorum...
Teşekkürler

Ch.

İsteğiniz doğrultusunda eski haline döndürüldü...
Yalnız bu üyelerimizi teşvik ve teşekür amacıyla yapılan bir uygulamaydı...
Açıkcası bu tavrınızı anlamamakla birlikte site yönetimine karşı bir tavır olarak kabul ediyor, bundan böyle de buna göre hareket ediyorum...
Teşekkürler

Ch.

bahadır hangi yönetimden bahsediyosyn anlamadım.burası sanal alem.ben burda padişah olsam ne yazar,vezir olsam ne yazar,köylü olsam ne yazar.ben sadece bana verilen bişeyi geri alınmasını rica ettim..neye göre hareket ederseniz edin.sizin bileceğiniz şey...

cvp ADmin : Trakya müzik yönetiminden bahsediyor sen ve senin gibilerin anlıyamayacağı birşeydir.. anlamadığın : hangi yönetim demenden bellidir.. TM 12. yılında olmasını sağlayan yıkılmadan maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen çıkarsızca sizlere bu ortamı sunup bu ortamın güzelliğinden mutlu olan katılımcılar topluluğudur yönetim. artık anlamşındır.

frden slmlar valla yasara tamamiyla katiliyorum tabiki sanal bir alem burasi ama ama sanal disinda burda yonetime falan kasdimiz yok yani sade yonetimden isdegimiz haksizlik olup olmadigini arasdirsin sonra bize neden tavir aldiniz desin ne ben ne yasar unvan san sohret gibi hevesimiz yok sade biz elimizden gledigince yapdiklarimizi ne olursa olsun ritimdir ses demodur paylasiyoruz ve gunde enaz 10 kez siteye girip cikiyoruz ama madem bi sukran borclu oldugunuzu hissediyorsunuz hakkiyla bi sukran edin yada hic bisey yapmayin biz zaten ben kendi adima yasarda ayni dusunmus demekki saniyorum tepki vermisiz sizde aranizda degerlendirir geregini yaparasiniz umarim bizde yerimizden memnunuz unvanla falanda isimiz yok daha mod secimindede ben inaniyorumki siteyle alakasi olmayan kisiler mod olurken hak eden kisiler den sade ozurle avutulcak isderseniz de ban midir bunmudur onada acigiz frden slmlar

cvp : adminbiz müneccim değiliz ortada haksızlık varsa öyle hissediyor yada görüyorsanız rapor edersiniz yönetimce incelenir. gereği yapılır işleyiş böyledir.. burda her yönetim bireyi sitemizden maaş almıyor .. bugun forumda kime haksızlık yapılmış diye hangi forumda araştırma yapılıyor.. göz önünde olanlar okuyan maod yada yöneticinin kanaatine bağlıdır.. o bir uygulama yapacaksa yöneticisine danışmaktadır.. ve yine işleyiş bu şekildedir.. kimsenin kimseye şükran borcu yoktur. bu tamamen yönetici arkadaşlarımın iyi niyetidir.. biz kimsenin kankasını kunakasını mod yapmıyoruz kimseyede sormuyoruz kimi istersek başvuranları değerlendirir seçeriz senin hak ettiğini söylediğin kişileride biliyoruz.. ama mod başvuru konusunda TM de seviyeli bir geçmişi olmalıdır yazıyor bu geçmişe sahip olmayanın ulaşamayacağı birşeydir.. biz bu konuda çok tutumlu ve seçiciyiz ayrıca siz bir üyesiniz iç işlerimize karışamazsınız kimi ister ve uygun görürsek onu mod yaparız. forumdaki üyeliği amacını aşan işine gelmeyen bir durum yüzünden tafra yapıp yok ben bunu paylaşıyom 10 sat giriyom diye ahkam kesmesin.. bu sitede 10 kişi 20 kişi ekesik olsa ne çıkar huzurumuzu bozacak 100 üyeye saygılı seviyeli 1 üyeye değişmem. Banmıdır bunmudur dediğinizi önümüzdeki günlerde göreceğiz. çünkü forum üzerinde imalı konular tafralı mesajlar istemem.. iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

burhan abi,ben ne bana verilen,nede başkasına verilen şeyle uğrşmam..
beni bilen bilir.ben sanal alemde bana bişey verilmesini sevmiyom sadecece

ayrıca berk açıklama yapmıştı zaten bunun mesaj adedi ile olduğu,bizde bunun üzerine cevap yazmayıp konuyu kapattık.ama bahadırın bu çıkışını ben anlamadım..
konuyu kapatak artıkkk

Moderatör tarafında düzenlendi:

Abi;
Sanal alemde olsa beni sanırım az çok tanımışsındır artık...Benim için herşeyden önce dostluğun geldiğini bilmen gerekir...
Bu sizleri büyük gördüğümüz ve takdir etmek amacıyla sizlere sunulan birşey idi...
Hangi yöntemden bahsettiğimi açıkça yazmış Berkçik, neresini anlamadın ki?
Ama siz bunu red ediyorsanız, ben bunu site yönetimine karşı algılarım...
Hiç düşündün mü neden biz bunu "herhangi bir üyeye" vermedik de ilk sizden başladık diye?
lütfen...

Ch.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri