ricam ( pa 80 mikrofon sorunu) olacak

IST-AHMET

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
kusura bakmayin acil olmassa iki sefer yazmazdim

Arkadaslar sizlerden bir ricada bulunacagim pa 80 mikrofon bagli oldugu zaman sade tek box calisiyor aldigimiz yerde denemistik ikiside calisiyordu eve getirip deneyelim dedik tek calisiyor acaba ne yapmam lazim( belkide kurcalarken bir yerden kapattik ama acamiyoruz )ve yatutta bozuksa geri verecegiz, saygilarimla

Cevap: ricam ( pa 80 mikrofon sorunu) olacak

kusura bakmayin acil olmassa iki sefer yazmazdim

Arkadaslar sizlerden bir ricada bulunacagim pa 80 mikrofon bagli oldugu zaman sade tek box calisiyor aldigimiz yerde denemistik ikiside calisiyordu eve getirip deneyelim dedik tek calisiyor acaba ne yapmam lazim( belkide kurcalarken bir yerden kapattik ama acamiyoruz )ve yatutta bozuksa geri verecegiz, saygilarimla

hocam hatırlayamadım ama size kısa bi yol tarif edim,restore data (fabrika ayarlarını) geri yükleyin sorun düzelir,

hocam hatırlayamadım ama size kısa bi yol tarif edim,restore data (fabrika ayarlarını) geri yükleyin sorun düzelir,

yardiminiz icin tsk ler hal oldu sagolun,saygilarimla

Gerçi bende yıllar oldu PA-80 den ayrılalı ama Fabrika Ayarları dışında birde orgun ön tarafında MİC girişi yanında çok küçük 2 tane Pot yani kurşun kalem kalınlığında volüm şeklinde düğmesi var onları sağa sola kurcala Saygılarımla,

sorun neymiş hocam ne yaptınız,sorununuzu hallettiğinize sevindim

yaparken ben yoktum anlayan bir arkadas yapmis galiba set yüklemisler setin icinde global yokmus onun icin hata olmus anladigim kadariyla olmasa idi senin söylemis oldugunu yapacaktim ,saygilarimla saolasin