- Enst.
- Roland EA7,Roland G-600
Cevap: Roland Bk-5 Drum kit hakkında !!!!!
Öncelikle yeni klavyeniz hayırlı olsun.Güzel bir fikir sunmuşsunuz teşekkürler.konuya kısaca açıklık getirmek isterim.Oriental 4 kitin modifikasyon işlemi için bk5or'nin wave romunda yeterli alan bulunmadığından değişiklik yapılması çok zor.Roland Bk5or'ye daha önce yazılmış olan tüm Roland serisi orgların ritimlerini direk olarak usbnizden okutabilirsiniz.
iyi çalışmalar.bol kazançlar dilerim...
öncelikle hürmetlerimi belirtir iyi çalışmalar dilerim. 20 yıldır müzikle uğrasıyorum. bunun son 10 yılını profesyonel anlamda stüdyo kapsamaktadır. ilk 10 yıl sahnede calıstım. Ve yıllarca roland kullandım. uzun bir süredir ara verdim ritimli klavye kullanamaya. Bu hafta içi konya diva müzik bayinizden Bk-5 Türk satın aldım fiyatına göre harika bir alet. Ancak sizden ricam sudur. Malum bk-5 user drum kit olusturma yok. Sizden ricam su olur eski roland ritimlerini yani bu alette oriantel 4 kit ile bir eski adı ile E-40 modifet kit ile yazılmıs binlerce ritim var piyasada. E-40 modifet kitin aynı sıralamasında ama Emrah Kacanın (emo) yapmıs oldugu sample drum örneklerinden yenide extra olarak bu kitten yaptırıp Bk-5 e güncelleme olarak sunma imkani olur ise cok güzel bir is olur. Sonuc olarak eski E40 modifet kitle yazılmıs Bk-5 te oriantel 4 kitle okunan ritimleri daha iyi bir soundla okumus olur. Saygılarımla Haberlerinizi bekliyorum.
Öncelikle yeni klavyeniz hayırlı olsun.Güzel bir fikir sunmuşsunuz teşekkürler.konuya kısaca açıklık getirmek isterim.Oriental 4 kitin modifikasyon işlemi için bk5or'nin wave romunda yeterli alan bulunmadığından değişiklik yapılması çok zor.Roland Bk5or'ye daha önce yazılmış olan tüm Roland serisi orgların ritimlerini direk olarak usbnizden okutabilirsiniz.
iyi çalışmalar.bol kazançlar dilerim...