Roland BK-5 TR ÇALIŞMASI

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görünümler : 10K

sinan

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
ARKADAŞLAR ROLANDIN YENİ ÇIKARACAĞI BK-5 OR MODELİ İÇİN GERÇEKTEN ÇOK İYİ ve ÇOK USTA ELLERİN İŞLEDİĞİ BİR CİHAZ OLACAĞINI ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜYORUM CİHAZ EMO (EMRAH KACA) TARAFINDAN RİTİM ve SESLER HAZIRLANMIŞTIR.BU BENCE ÇOK İYİ HABER ZUHAL MÜZİK ve EMRAH BEYLE GÖRÜŞTÜM.CİHAZIN HAZİRAN AYI GİBİ BİR TANITIMI OLACAK FİYAT OLARAK GW8 in ÇIKIŞ FİYATIYLA AYNI OLACAK EMRAH BEYLE CİHAZ HAKINDA BİRAZ KONUŞTUK CİHAZ GW 8 DEN FARKLI BİR SES MOTORUNA SAHİP OLDUĞUNU SÖYLEDİ ZUHAL MÜZİKTE BU CİHAZ İÇİN EMRAH BEYLE ANLAŞTIĞI İÇİN DRUM ve PERC LERİ KENDİSİ TARAFINDAN HAZIRLANMIŞ.SESLER ve RTİMLER EMONUN YİNE KALİTELİ RİTİMLERİNDEN DÜZENLENMİŞTİR.BENCE BU CİHAZ FİYAT OLARAK ÖZELLİK OLARAK ÇOK SES GETİRİR KANAATİNDEYİM.

SAYGILARIMLA....

Cevap: Roland BK-5 TR ÇALIŞMASI

emo calişma yaparsa bişi olur roland belki eski yerine gelir ama gercekse bu haber tabıı...

İnş herşey güzel olur roland bk-5 için sağlamlık bakımından sıkıntı yok zaten roland gerçekten çok dayanıklı alet üretiyor.

Kaç adet tr ritim olucak acaba.Bu arada piyasa baya hareketlenicek gibi.

emo calişma yaparsa bişi olur roland belki eski yerine gelir ama gercekse bu haber tabıı...

BURDA YALAN HABER OLMAZ AYRICA TÜM BİLGİLER EMODAN ve ZUHAL MÜZİKTEN ALINMIŞTIR.

Tabi bu arada batuh kardeşimizinde hakkını yememek lazım

hayirlisi olsun sezon acildi hemen tanitima gecilse iyi olur

Mayıs ayı sonu yani haziran başında gerçekleşecek

Şuana kadar diger arkadasların gw8 g70 e80 gibi aletlere çalısması oldu ama başarılı olamadı bu projedende umudum yok ama inş. olur.

şu rolandı eski tahtına kavuştursunlar başka bişey istemiyorum.inşallah beklentileri karşılar,emo ile batuhun elleri değecekse daha kaliteli çalışmalar çıkacağı kesin görünüyor..