Roland BK-5 TR ÇALIŞMASI

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görünümler : 10K
Cevap: Roland BK-5 TR ÇALIŞMASI

Bk5 de her akompanye 133 mezur.Dikkatinizi çekerim. Midi gibi ritimlerle, davulun her sesine ayrı ayrı ton veren gelişmiş paremetrik eq, birden fazla mfx uygulama, master eq ve kompresör,güncelleştirmiş bir Roland, her ritimde 4 ses hazır, koma dışarıda ve 3 setaplı, mp3 player transpoze ve hız, ritim ve midiyi usb den sonsuz okuma, 999 lık song book uygulaması....Bence bu aletin tek eksiği olabilir. Batı sesleri BK7m ve Gw8 den zayıf...

Moderatör tarafında düzenlendi:

bilgileriniz icin tesekürler
zaten hepimiz roland kulanmissizdir roland kulanmadim diyen yoktur eyer fiyatida uygunsa bende düsünmeden alacam emo korg u korg yapan ustamizdir onun sayesinde korg adini birkat daha yükselti o olmasaydi herkes korga dogru gitmezdi ben herzaman söylüyorum simdide söylüyorum bir orgu org yapan alt yapilardir alt yapilar nekadar saglam olursa iste ozaman elimizdeki cihaz ne olursa olsun zenginlik kazaniyor

saygilarimla

inşaalah gene gw8 ebadında oyuncak görünüşlü bir model olmaz. en azından g-600 kalıbında olsun.daha orgu inceleyemedim belki de görünüş istediğim gibidir..

görünüş olarak gw8 den bile küçük denilebilir..benim aklıma bişey takıldı sampleları o yapsın ritmleri bu yapsın eyvallah ta bu aletin pcm hafızası varmı varsa ne kadar?Keşanlı mustafa abim sen bilirsin

görünüş olarak gw8 den bile küçük denilebilir..benim aklıma bişey takıldı sampleları o yapsın ritmleri bu yapsın eyvallah ta bu aletin pcm hafızası varmı varsa ne kadar?Keşanlı mustafa abim sen bilirsin

Dışarıdan sample almıyor. Ram yok. Ancak türk seslerini fabrikasyon rom hafızanın içine yerleştirecekler. Örnek sampleler ne kadar gerçeğe yakın olursa beğeni artar. Topikten anladığım sesleri emodan alacaklarmış. Emonunda tecrübesini herkes biliyor...

Dışarıdan sample almıyor. Ram yok. Ancak türk seslerini fabrikasyon rom hafızanın içine yerleştirecekler. Örnek sampleler ne kadar gerçeğe yakın olursa beğeni artar. Topikten anladığım sesleri emodan alacaklarmış. Emonunda tecrübesini herkes biliyor...

Hocam bütün çalışmalar bitmiştir.Sesler ve ritimler hazırdır.emo çalışmalarını bitirmiş hepsi, gönderilmiştir.sanırım çalışmalar roland Bk-5 or modeli adı altında çıkacaktır.

rolandın çıkardığı yeni bk-5'ler bana göre gw-8'lerden daha iyidir.

hayırlı olsun inşaallah güzel şeyler ortaya çıkar ama kadir kardeşimin dediği gibi bencede bk 5 ler gw8 lerden daha iyidir ...

bu cihazı şu an takipteyim,eğerki deneyipte sampleleri beğenirsem alabilirim,

Roland'ın Türk - Arap cihazlarına "iyi" deyip kendimizi avutuyorduk.Fakat bu cihazın sesleri harbiden çok sağlam.