Roland BK-5 TR ÇALIŞMASI

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görünümler : 10K
Cevap: Roland BK-5 TR ÇALIŞMASI

varmıdır bir gelişme arkadaşlar calışmalar ne durumdadir.............. bk-5 emo calışmaları....

varmıdır bir gelişme arkadaşlar calışmalar ne durumdadir.............. bk-5 emo calışmaları....

hocam bende bi açıklama demo bekliyorum türkiye açısından,
inşallah kısa zamanda bi açıklama yaparlar,

şuna eminimki roland başarılı sampleler koyarsa bu cihaza sample olmasına bile gerek yok alır başını gider,mp3 başarılı sampleler kitler,kullanım kolaylığıda gelmiş,geniş lcd ekran koymuşlar,tadından yenmez arakadş bu cihaz,inşallah bu sefer roland eskisi gibi sönük cihaz çıkarmaz,gw8 çok güzel ama benim için kullanım kolaylığı yok korg alıştığım için yok,roland hastalığım bi türlü geçmedi,sabırsızlıkla bekliyorum bu cihazı

geniş lcd ekran demişsiniz...? bana pek ole gelmedi ekran olculeri nedir bu alette cm olarak bilen varmıd...?

bu projede saglam bir iş çıkarsa başarılı olur. başarılı olması ve türkiyede tutulması rolandın hoşuna gidicek ve türkiyeye yönelik bir adım daha atabilir. yani roland tahta tekrar geçebilir. bu olursa süper olur artık kaliteli bir alete para ödemiş oluruz. dışarıdan sample alması çok önemli degil yapılacak çalışmada türk müzigi ve kullanıcıların istedigi olsun yeter.

Org ne zaman piyasaya çıkacak net bilgisi olan var mı?

sanırım haziran ayı gibi tanıtımı olacak

basarılı calısma hayırlısı olsun.

Eğer bu modelde güzel çalışmalar her yöreye uygun ritimler ve sesler olursa neden olmasın ıcabında roland'a döneriz de bunu bide bk-5 or ve bk-7 modeli var yapılan çalışmalar o modeller içinde geçerlimidir ?

BK-7m ORG DEĞİL KARDEŞİM RİTİMBOX rolandın beyni olarakta tanımlanabilir...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Rhe7yr7mDXg]Türkischer Workshop mit Aytun Ede ROLAND Teil 6 - YouTube[/ame]