• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Roland 'dan korg'a geçmek istiyorm

Cevap: Roland 'dan korg'a geçmek istiyorm

Evet arkadaşlar hepiniz çok çok saolun hepiniz görüşü çok güzel teşekkürler iliginiz için... aslında dediğinizde doğru zaten son anda kararım değişti bende yaza kadar g600 le idare edim diyodum sonra aklıma is40 geldi neyse bakalım belki g600le devam ederim...aklıma takılan önemli nedenlerden biri hoparlör olmayışı yoksa devam ederim bir eğlence oluyor başka odaya felan taşıyim diyorm doğum günü felan oluyor... ses sistemini alıp götüremiyorum benim set tesisatı oto sistemi olduğu için anfiler felan oto anfisi söküp gitmiyo o yüzden birazda...

Moderatör tarafında düzenlendi:

bence g.600 le devam
et....ritmlerin çift set sistemi ile daha etkilki duyulabileceğini biliyormusun. içindeki kros değişikliği ritmlerin çok duyulmasına sebeb olyo bunu ören....ve idare et
g600 bırakılıp is seriye geçme bence.........

bence g.600 le devam
et....ritmlerin çift set sistemi ile daha etkilki duyulabileceğini biliyormusun. içindeki kros değişikliği ritmlerin çok duyulmasına sebeb olyo bunu ören....ve idare et
Hocam sizden ricam şu g600 de çift durum set olayını detaylı bir şekilde açıklayabilirmisiniz,g600 ün neredeyse tamamen çözmeme ramen ben bile bu olayı tam olarak yapamamıştım bir çok kullanıcıya ışık tutsun açıklamalarınız...

Evet hocam gerçekten bu olayı iyi açıklasanız msn e ekledim ama açmıyosunz galiba sık sık bu hip hop kitleri kullanma olayı felan bunları öğrensek çok çok iyi olur...

alabilirsen bütçene göre i30 tavsiye ederim bende sana,ritimde yazarsın is40 ta i35 te ritim yazamazsın.nevalesi bol sağlam alet dokunmatik ekran ,tek kötü yanı deck (hoparlörsüz) olması.piyasasıda 750 den başlar...

çetin ustaya katılıyorum

bence g.600 le devam

hocam çift ses sistemi , kross olayını bende bilmiyodum bu konuyu ayrıntılı anlatırsanız seviniriz....

korga geçeceksen bu en az pa-80 olmalı, e malum pa-80ler sağlam para ister, o yüzden eline para geçene kadar g-600 ile devam et.