roland exr46 yardım !!!!

• Konbuyu başlatan korgi30
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 23
  • Görünümler : 7K

korgi30

Gold
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
arkadaşlar elinde user ses seti olan varmı daha yeniyim paylaşırsanız sevinirim saygılar

Cevap: roland exr46 yardım !!!!

al kardeşim sana exr46 ses seti,,ses seti nasıl ykleneceğini diğer konular yazmıştım

Moderatör tarafında düzenlendi:

exr46 user proğram dosyası bu sadece ses dosyasıdır,,

user proğramı yüklemeden evvel,,orga format at..nasılmı,,orgu kapat,,org kapalı iken user prgram tuşuna basılı tut ve orgu aç factorıng yazısını görene kadar user prgram tuşuna basılı tut yazıyı görünce bırakabilirsin,,ve bu şekilde format atmış olursun

exr46 user proğram yazan bu dosyayı bir diskete yükle,,

diski orga tak

1,disk tuşuna bas

2,disk tuşuna basar basmaz hemen hızlı bi şekilde bekleme yapmadan famıly + tuşuna bas karşına upr dosyası cıkana kadar ilerle famıly +tuşuyla,,karsına user proramın ismi cıkınca yes basıyoruz ve sayı saymaya baslayacak bekliyoruz sayı sayma bitince user yüklenmiş oluyor kolay gelsin,,

kardeşim 46ya ses yükleniyormuydu??? yoksa yine rolandın içindeki seslermi???

kardeşim 46ya ses yükleniyormuydu??? yoksa yine rolandın içindeki seslermi???

hocam exr46 ya user proğram yükleniyo ses dosyaları,,sampler olarak ses yüklenmiyo,,rolandın içindeki seslerle karıştırarak yapılan user proğram yükleniyo

kardeş upr dosyası var ne işe yarıyor bu dosya kafa karıştı

kardeşim upr dosyası olmadan exr 46 yı nasıl kullanacaksın,,upr dosyası ses dosyasıdır,bunu ayrı yüklemen gerekir,,ses birlerştirmesiyle yapılan seslerdir,,upr yi yüklediğinde hazır sesler olur,,atıyorum içinde lesli bağlama yaylılar keman vs efektli bi şekilde yapılmıuştır,,upr olmadan exr 46 dan tat alamazsın

hocam msn açık şuan

exr46 user proğram dosyası bu sadece ses dosyasıdır,,

user proğramı yüklemeden evvel,,orga format at..nasılmı,,orgu kapat,,org kapalı iken user prgram tuşuna basılı tut ve orgu aç factorıng yazısını görene kadar user prgram tuşuna basılı tut yazıyı görünce bırakabilirsin,,ve bu şekilde format atmış olursun

exr46 user proğram yazan bu dosyayı bir diskete yükle,,

diski orga tak

1,disk tuşuna bas

2,disk tuşuna basar basmaz hemen hızlı bi şekilde bekleme yapmadan famıly + tuşuna bas karşına upr dosyası cıkana kadar ilerle famıly +tuşuyla,,karsına user proramın ismi cıkınca yes basıyoruz ve sayı saymaya baslayacak bekliyoruz sayı sayma bitince user yüklenmiş oluyor kolay gelsin,,

hocam ilk önce yapacağın işlem yukarıda alıntıdakileri uygula,,sonra rtmleri yükle,,

upr demek user proğram demektir,upr dosyasını yüklediğin zaman user proğramdaki bütün sesler değişir,efektli sesler yer alır,,yani kullanıma hazır sesler yer alır,,

usb den yapamazmıyım hocam