roland exr46 yardım !!!!

• Konbuyu başlatan korgi30
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 23
  • Görünümler : 7K
Cevap: roland exr46 yardım !!!!

abi kusura bakma yine başını ağrıtacam, senden başka kimse sorularıma cevap vermiyorda, peki diğelim orga anlattığın gibi user program yükledik sesler değişti,ama ben beğenmedim farzedelim sonra orga format atıp tekrar eski sesleri geliyormu yani kendi dosyalarına dönüyormu fabrika ayarları diyelim ona dönüyormu ?

exr46 ya user proğram yükleyince içindeki sesler silinmez,zaten userproğram demek seslerin güzelleştirlmiş hali demek,orgun içerisindeki seslere efekt ve ince ayar demek,yani user prorğam seslerin güzelleştirlmiş hali,yükleyince anlarsın,exr46 yı fabrikasyon ayarlarına döndürmek çok basit,

format atmak için yapmanız gerekenler şunlar,
orgu kapat user proğram tuşuna basılı tutarak orgu aç ekranda factorıng yazısını görene kadar elini çekme,factorıng yazısını görünce bekle orga format atmış olursun bu şekilde

Sağolasın abim, senin yardımın olmasa naparım bilmiyorum gerçekten, Allah razı olsun....

alakasız olmaz umarım.. iyi bilmediğimden soruyorum.. em55 or için de user setin yüklenmesi mümkün müdür.. upr dosyası olarak.. yoksa sadece .stl ve .midi dosyaları mı yüklenebiliyor..

selam zafer hocam benim de roland exr 46 or klavyem varda ona özel yazılması gerekken ritimleri yazmak için sizin kullandığınız ritim programı birde user ses setini alma imkanım var mı hocam yardımcı olursanız sevinirim saygılar caglar_7e_1993@hotmail.com