- Enst.
- KORG PA 900
Cevap: roland exr46 yardım !!!!
exr46 ya user proğram yükleyince içindeki sesler silinmez,zaten userproğram demek seslerin güzelleştirlmiş hali demek,orgun içerisindeki seslere efekt ve ince ayar demek,yani user prorğam seslerin güzelleştirlmiş hali,yükleyince anlarsın,exr46 yı fabrikasyon ayarlarına döndürmek çok basit,
format atmak için yapmanız gerekenler şunlar,
orgu kapat user proğram tuşuna basılı tutarak orgu aç ekranda factorıng yazısını görene kadar elini çekme,factorıng yazısını görünce bekle orga format atmış olursun bu şekilde
abi kusura bakma yine başını ağrıtacam, senden başka kimse sorularıma cevap vermiyorda, peki diğelim orga anlattığın gibi user program yükledik sesler değişti,ama ben beğenmedim farzedelim sonra orga format atıp tekrar eski sesleri geliyormu yani kendi dosyalarına dönüyormu fabrika ayarları diyelim ona dönüyormu ?
exr46 ya user proğram yükleyince içindeki sesler silinmez,zaten userproğram demek seslerin güzelleştirlmiş hali demek,orgun içerisindeki seslere efekt ve ince ayar demek,yani user prorğam seslerin güzelleştirlmiş hali,yükleyince anlarsın,exr46 yı fabrikasyon ayarlarına döndürmek çok basit,
format atmak için yapmanız gerekenler şunlar,
orgu kapat user proğram tuşuna basılı tutarak orgu aç ekranda factorıng yazısını görene kadar elini çekme,factorıng yazısını görünce bekle orga format atmış olursun bu şekilde