roland exr46 yardım !!!!

• Konbuyu başlatan korgi30
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 23
  • Görünümler : 7K
Cevap: roland exr46 yardım !!!!

hayır usb den upr yüklenilmiyo maalesef illede disketle oluyo,,diske yükleyip diskten orga yüklemen gerekiyo

hocam seni gnderdiğin user prog ses seti degilmi bide upr var oda ses seti degilmi karıştı ikiside

hocam seni gnderdiğin user prog ses seti degilmi bide upr var oda ses seti degilmi karıştı ikiside

ikiside aynı sonuçta,,biri user proğramın kısaltılmış hali upr,,ikiside user proğram ikiside ses seti,

elvallah hocam

user proğramı bi yüklesen (upr yi) sesleri bi görsen,muhteşem sesler var,onu mutlaka yükle derim

upr siz exr46 tat vermez,200 user seslerle dolu oluyo upr yüklenince,,her tarza uygun ses bulabilirsin user proğram ses bankasıdır exr 46 nın,

Moderatör tarafında düzenlendi:

abi senden ricada bulunacam elinde varsa tekrar paylaşırmısın upr yi yani user programı bana lazımda, istersen özeldende atabilirsin çok lazım bekliyorum...

abi senden ricada bulunacam elinde varsa tekrar paylaşırmısın upr yi yani user programı bana lazımda, istersen özeldende atabilirsin çok lazım bekliyorum...

roland bölümünde paylaşmıştım konuyu hatırlamıyorum,bütün exr46 ile ilgili dosyalar var o konuda,istersen roland bölümünü gezip bulabilirsin,şu an elimde exr46 ile ilgili hiçbir şey yok maalesef

önemli değil sağol yinede zaten araştırıyorum sitede belki bulurum ...

abi kusura bakma yine başını ağrıtacam, senden başka kimse sorularıma cevap vermiyorda, peki diğelim orga anlattığın gibi user program yükledik sesler değişti,ama ben beğenmedim farzedelim sonra orga format atıp tekrar eski sesleri geliyormu yani kendi dosyalarına dönüyormu fabrika ayarları diyelim ona dönüyormu ?