Roland G-600 mü Korg is50 mi

Cevap: Roland G-600 mü Korg is50 mi

valla is50 öneririm...

"hazargozlum" arkadaşım merhaba...

Ben yıllarca KORG İS50B kullandım.Bu cihazla her türlü müzik yapılabilir.Bir ev kullanıcısı için oldukça yeterli bir cihazdır.Kullanımı da çok kolaydır.

Şunu da ekliyeyim : ev kullanıcılarının hoparlörlü cihazları tercih etmeleri daha mantıklı olacaktır...

İyi günler dilerim...

Evet,bu da çok önemli bir ankedot açıkcası.Kardeşimin söylediği gibi,evde kullanım açısından sorun yaşamanda muhemel ses adına G600 alırsan.

roman39 ben sana zaten mesaj attım sahibinden.com da ama dönmedin

"hazargozlum" arkadaşım merhabalar
ben korg is serilerinin hepsini kullandım. Evet rolanda göre soundlar biraz sert fakat roland yapamadığın bir çok işlemi is serilerinde yapıyorsun.
şu anda bende 3 tane org var bunlardan biri de is40... Kim ne derse desin kesinlikle is40 satmam. Elimde Yamaha Tyros4 var. Tabi ki Tyros 4 is40'tan kat kat üstün ama Tyrosun yapamadığını İs40 yapabiliyor.
İyi Günler

benim düşüncemi soracak olursanız artık bu miadı dolmuş aletleri alıp çeşitli sorunlarla boğuşmaktansa(basmayan düğmeler,ekran problemleri,disket arızaları vs.vs.)madem ev içinde kullanacaksın o zaman aynı fiata satılan yamaha a300tr v2 al.üstadlar zamana uygun ses ve ritim yazdılar bol bol.yoksa halen 20 sene önce yazılmış ve artık bayatlamış ritim ve seslere kalırsın.i-30,g-600,g-1000 gibi orgları kullanmıştım.hemen hemen aynı problemler başıma gelmişti.ne zaman korg pa60 ve pa80 aldım o zaman rahat etmiştim.şimdi org işinden soğuyup tekrar ilk göz ağrım olan gitara ağılık verdim.allaha şükür set derdi,tesisat derdi bitti.dediğim gibi yeni nesil org olan yamahayı düşün derim ben.saygılar.....

yahu gene bayatlamış habere cevap yazmışım.ana sayfada görünce yeni bir soru sanıp hemen yardımcı olayım demiştim.neyse aynı sorunu olan olursa faydası olur herhalde...

yahu gene bayatlamış habere cevap yazmışım.ana sayfada görünce yeni bir soru sanıp hemen yardımcı olayım demiştim.neyse aynı sorunu olan olursa faydası olur herhalde...

senin mesajı görmesem bende atlıyodum abi :D

aynenen bende eniyisi konuyu acan arkadaslarin enstrumanim bolumune profile bakmak