Roland G600 Ritim Yazma

Cevap: Roland G600 Ritim Yazma

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba kısaca size ritim yazmayı açıkliyim ama akompanyalar değil sadece ritimin kitleri tabi bu şekilde sanırım akompanyalarıda değiştirebilirsiniz ama ben denemedim bilmiyorum neyse şimdi değiştireceğiniz ritmi userdan seçin örneğin çiftetelli ritmi sonra f4'e basın yani (usrst) sonra burdan yine f4' basın yani (edit) şimdi girdiğimiz sayfada f2'ye basın yani (delete) sonra exculte yani hizasındaki tuş(m drums) ekranın altında olan ekranın sağında olan değil şuan ritmimizin drumları kitleri silindi sadece akompanyaları kaldı burdan şimdi upper 1 'e yani(rec) ekranın hizasındaki ona basın ritim yazma bölümündeyiz kitler sadece a11 olan kitle oluyor ama güzel kit beatlar sağlam... şuan burdan hangi ritimse ona göre vuruşlarımızı yapalım ritmimizi yazalım ayrıca lower number ve bass bank tuşlarıylada ritimin ataklarını ve varitionlarınıda ayrıca intro ve eding 'de yazabilirsiniz değiştirebilirsiniz işte bu şekilde...ama biraz daha uğraşacam belki başka kitler kullanmayı ve çift drum olayınıda bulurum ama sizde orgunuzu kurcalayın bulduklarınız bizede paylaşın yardımlaşalım...kolay gelsin herkese...

Ek Bilgi bilmeyenler için:eek:rgu açarken f2 ye basılı tutarsanız orgunuzu test etmiş olursunuz pitch bend'i ,switcleri ,dikset sürücüsünü bakarsınız verimli çalışıyormu sorun varsa tamirciye göstermeniz açısından...küçük bir bilgi sanırım bunu biliyosunuzdur... :)

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba kısaca size ritim yazmayı açıkliyim ama akompanyalar değil sadece ritimin kitleri tabi bu şekilde sanırım akompanyalarıda değiştirebilirsiniz ama ben denemedim bilmiyorum neyse şimdi değiştireceğiniz ritmi userdan seçin örneğin çiftetelli ritmi sonra f4'e basın yani (usrst) sonra burdan yine f4' basın yani (edit) şimdi girdiğimiz sayfada f2'ye basın yani (delete) sonra exculte yani hizasındaki tuş(m drums) ekranın altında olan ekranın sağında olan değil şuan ritmimizin drumları kitleri silindi sadece akompanyaları kaldı burdan şimdi upper 1 'e yani(rec) ekranın hizasındaki ona basın ritim yazma bölümündeyiz.
BURADAN SONRASINI TAM BECEREMEDİM DETAYLI ANLATIR MISINIZ?

Slm form sakinleri öncelikle g600 kullanıcısı olarak g600 cü kardeşim slm hayırlı olsun clavyen fakat sorunun şu orgun sağ alt tarafında performance memory kısmı var ordaki butonları görüceksin birincisi rtim değiştiğinde sabit olmanı sağlar yani bu anlattığın sıkıntıları ona basıcaksın style 2ci buton ton içindir yani ton sabit kalır değişmesini engeller 3 cüsü sesi yumuşak kısık med haline getirir yani bu butonları kullan sorunun kalmaz boşa format atma güzel kardeşim başka soruların olursa yardımcı olurum

arkadaşlar vurusları yapmak sorun degıl kı bu en basıt ıslem g 600 de . Ben g 600 le akumpanyaları yapamıyorum vurusları yapıyorum akumpanyaları da yapıyorum ama rıtım olarak caldırırken bı uyusmazlık oluyor yanı akumpanyalarda transpoze oluyor mu nasıl oluyor bı turlu bunu cozemedım .

Evet vuruşlar çok kolay acc olayını bende çözemedim alet eski olduğu için iç yapısı çok karışık bilmece gibi alet. :)

arkadaslRDAN BILENLER ACC YAZMAYI BIR ANLATSALARDA BIZDE DOGRUSUNU YAPABILSEK . CEVAP BEKLIYORUM ARKADASLAR LUTFEN

ya arkadaslar bırı acc ler konusunda yardımcı olabılırmı

merhaba kardeş bu mikro vs yazıyorunuzda mikro denen yere nasıl girecez kimse açıklamamış aöıklarsan sevinirim kolay gelsin