Cevap: Roland G600 Ritim Yazma
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba kısaca size ritim yazmayı açıkliyim ama akompanyalar değil sadece ritimin kitleri tabi bu şekilde sanırım akompanyalarıda değiştirebilirsiniz ama ben denemedim bilmiyorum neyse şimdi değiştireceğiniz ritmi userdan seçin örneğin çiftetelli ritmi sonra f4'e basın yani (usrst) sonra burdan yine f4' basın yani (edit) şimdi girdiğimiz sayfada f2'ye basın yani (delete) sonra exculte yani hizasındaki tuş(m drums) ekranın altında olan ekranın sağında olan değil şuan ritmimizin drumları kitleri silindi sadece akompanyaları kaldı burdan şimdi upper 1 'e yani(rec) ekranın hizasındaki ona basın ritim yazma bölümündeyiz.
BURADAN SONRASINI TAM BECEREMEDİM DETAYLI ANLATIR MISINIZ?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba kısaca size ritim yazmayı açıkliyim ama akompanyalar değil sadece ritimin kitleri tabi bu şekilde sanırım akompanyalarıda değiştirebilirsiniz ama ben denemedim bilmiyorum neyse şimdi değiştireceğiniz ritmi userdan seçin örneğin çiftetelli ritmi sonra f4'e basın yani (usrst) sonra burdan yine f4' basın yani (edit) şimdi girdiğimiz sayfada f2'ye basın yani (delete) sonra exculte yani hizasındaki tuş(m drums) ekranın altında olan ekranın sağında olan değil şuan ritmimizin drumları kitleri silindi sadece akompanyaları kaldı burdan şimdi upper 1 'e yani(rec) ekranın hizasındaki ona basın ritim yazma bölümündeyiz kitler sadece a11 olan kitle oluyor ama güzel kit beatlar sağlam... şuan burdan hangi ritimse ona göre vuruşlarımızı yapalım ritmimizi yazalım ayrıca lower number ve bass bank tuşlarıylada ritimin ataklarını ve varitionlarınıda ayrıca intro ve eding 'de yazabilirsiniz değiştirebilirsiniz işte bu şekilde...ama biraz daha uğraşacam belki başka kitler kullanmayı ve çift drum olayınıda bulurum ama sizde orgunuzu kurcalayın bulduklarınız bizede paylaşın yardımlaşalım...kolay gelsin herkese...
Ek Bilgi bilmeyenler içinrgu açarken f2 ye basılı tutarsanız orgunuzu test etmiş olursunuz pitch bend'i ,switcleri ,dikset sürücüsünü bakarsınız verimli çalışıyormu sorun varsa tamirciye göstermeniz açısından...küçük bir bilgi sanırım bunu biliyosunuzdur...
![]()
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba kısaca size ritim yazmayı açıkliyim ama akompanyalar değil sadece ritimin kitleri tabi bu şekilde sanırım akompanyalarıda değiştirebilirsiniz ama ben denemedim bilmiyorum neyse şimdi değiştireceğiniz ritmi userdan seçin örneğin çiftetelli ritmi sonra f4'e basın yani (usrst) sonra burdan yine f4' basın yani (edit) şimdi girdiğimiz sayfada f2'ye basın yani (delete) sonra exculte yani hizasındaki tuş(m drums) ekranın altında olan ekranın sağında olan değil şuan ritmimizin drumları kitleri silindi sadece akompanyaları kaldı burdan şimdi upper 1 'e yani(rec) ekranın hizasındaki ona basın ritim yazma bölümündeyiz.
BURADAN SONRASINI TAM BECEREMEDİM DETAYLI ANLATIR MISINIZ?