roland g600 ses atama

muzikruhlu

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
şuan yok
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar

yeni g600 aldım herşeyini çözdüm bir şu sorunum var, şimdi ben şarkı çalarken istediğim sesleri anında çalim istiyorum, örnek bağlama 1 tuşunda,yaylı 2de 3te zurna vs gibi, tuşlara istediğim sesi atayarak hemen istediğim sese geçmek istiyorum, ama beceremedim tek tek down uptan devrederekte zor oluyor yardımcı olabilecek varmı ?

Cevap: roland g600 ses atama

kardeşim sen oluşturduğun performanzları kaydetmiyorsun galiba ben onu anladım. SEN SESİNİ OLUŞTURDUKTAN S ONRA WRİTE TUŞUNA BASILI TUTARAK PERFORMANSI KAÇA ATAMAK İSTİYORSAN ÖRNEĞİN BİR ELEKTRO SAZ YAPTIN WRİTE TUŞUNA BASILI TUTARAK 11,12,13,14,15,16,17,18,21,22,23,24, GİBİ ATAYABİLİYORSUN SONRADA ÇALARKEN HANGİ SESİ ÇAĞIRMAK İSTİYORSAN ONUN NUMARASINI GİRİYORSUN ASLINDA BASİT VE PRATİK BR İŞLEM ANLAMADIYSAN TEKRAR ANLATIRIM.

evet cok dogru ama tabi ritmi kitlemeyide unutmuyorsun degilse sesi atarken o anda hangi ritim varsa ses degişince ritim de degişir....

kardeşim sen oluşturduğun performanzları kaydetmiyorsun galiba ben onu anladım. SEN SESİNİ OLUŞTURDUKTAN S ONRA WRİTE TUŞUNA BASILI TUTARAK PERFORMANSI KAÇA ATAMAK İSTİYORSAN ÖRNEĞİN BİR ELEKTRO SAZ YAPTIN WRİTE TUŞUNA BASILI TUTARAK 11,12,13,14,15,16,17,18,21,22,23,24, GİBİ ATAYABİLİYORSUN SONRADA ÇALARKEN HANGİ SESİ ÇAĞIRMAK İSTİYORSAN ONUN NUMARASINI GİRİYORSUN ASLINDA BASİT VE PRATİK BR İŞLEM ANLAMADIYSAN TEKRAR ANLATIRIM.

kardeşim sağolasın anlatımın için ama senin dediğin gibide denedim mesala a12 saz var çağıracam 1 e basıyorum 2 ye basıyorum 2 deki ses geliyor 12 deki değil anlatabildim mi ama şu write olayını deniyecem hiç bilmiyordum sağolasın

ritim kitlemeyi biliyorum style den olması lazım ona basınca ses değiştirince ritim değişmiyor galiba

Arkadaşlar ; Ben G-600'de koma vermeyi bir türlü beceremedim . Artık Cihazı satacam o derece. Koma vermek Yerine Re kararlı sesler bulsam nasıl olur ?

sitede bir sürü ses setlri vaer.çoğuda komalı zaten.tek tek kontrol edersin kafana uyanı kullanırsın.çoğu re üzeri komalı zaten.ilker set i bul gayet güzel sesler var ve re komalı.....