• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Roland GW 8 e yazık oldu

FLYALONE

**VİP**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND GW - 8
Böyle bir başlık attım çünkü bu aleti aldık ama yarı yolda kaldık sanki. Çalışmalar bitti. Kimse lafını etmiyor. Tabiri caizse papucu dama atıldı. Bu kadar kısa zamanda olması üzdü beni. Tam kıvamına geliyordu alet yapılan çalışmalarla. Birileri uğraşıyordu. Ömer kardeşimiz vardı ritim yazıyordu sağolsun. Bende bir çok ritim toplayıp GW 8 kullanıcıları için paket hazırlamıştım. Ama şuandaki durumu gerçekten üzücü... Bakalım neler olcak. Düşüncelerinizi yazabilirsiniz...

SAYGILAR... Herkese iyi forumlar.

Cevap: Roland GW 8 e yazık oldu

Hocam birçoğunluk bk5 yöneldi yakında gw8 ilanları çoğalır

Aynen gw8 e yazık oldu koydum çantasından bile çıkarasım gelmiyor...BK-5 çıktı gw8 EXR-46 nın durumuna düştü....

Böyle bir başlık attım çünkü bu aleti aldık ama yarı yolda kaldık sanki. Çalışmalar bitti. Kimse lafını etmiyor. Tabiri caizse papucu dama atıldı. Bu kadar kısa zamanda olması üzdü beni. Tam kıvamına geliyordu alet yapılan çalışmalarla. Birileri uğraşıyordu. Ömer kardeşimiz vardı ritim yazıyordu sağolsun. Bende bir çok ritim toplayıp GW 8 kullanıcıları için paket hazırlamıştım. Ama şuandaki durumu gerçekten üzücü... Bakalım neler olcak. Düşüncelerinizi yazabilirsiniz...

SAYGILAR... Herkese iyi forumlar.

Merhaba.Evet seninle ayni fikirdeyim.Ben bunlari taa bastan millet baldira blladira anlatirken boyle olacak diye soylemistim ve kisa surede cok degerli muzik doslarimdan bir kac kisi beni kinadi.Simdi yavas yavas geliyoruz dediklerime.
Keske ben hatali olsam da org iyi olsa.Amma sunu soyler ve de savunurum.
Gw-8 hic bir zaman Uzerinde sahsahli bir sekilde yazildigi gibi Workstation ozellikeerini ne bastan ne de simdi tasimamistir tasiyamaz.Bu aletten olsa olsa playstation olur.Aleti 200 euroya satamadim verdim coluk cocuga oynayip duruyorlar.Yazik bu kadar millet umit bagladi.Oyle kolay kolay elden de cikacak bir alet deyil.Bunlar benim nacizhane dusunceerim.Herkese selam

gw8 leri satıp üzerine ilave yapılarak bk5 alınabilinir.aynı cep tel.leri gibi.yeni model çıktımı öncekini satıp üzerine biraz ekleyip yeni model alabilirsiniz.evvelden ben öyle yapıyordum.teknoloji çok hızlı değişiyor.....

satan varsa ucuza ben alırım:) ketron gibi para etmiyor ikinci elleri galiba ben 800 lira peşin veririm satan varsa arkadaş 200 euroya satamamış zaten benim ucuz sx3000 nin yanında ucuz ucuz kardeş gibi geçinirler.

gw8 leri satıp üzerine ilave yapılarak bk5 alınabilinir.aynı cep tel.leri gibi.yeni model çıktımı öncekini satıp üzerine biraz ekleyip yeni model alabilirsiniz.evvelden ben öyle yapıyordum.teknoloji çok hızlı değişiyor.....

Sayın Hocam

Konu yeni alet almak değil aslında. GW 8 i satıp BK 5 or almak için üstüne 1350 TL istiyorlar. Demek istediğim olay çalışmaların yarım kalması. Öyle ya da böyle GW 8 kaliteli bir org benim gözümde bana göre ve en önemlisi benim bütçeme göre. Konu GW 8 için artık hiçbirşey yapılmaması... Üzücü olan bu üstadım.

Saygılarımla.

en azından türk ens.sesleri olarak back up hazırlasalar...ya da bilmiyorum çip filan...iyi olurdu...böylelikle stoklardaki gw8 ler ve preleud lar satılırdı...

Alet bir yıl önce bırakıldı kimse uğraşmadı bir ara sinan turan üzerinde çalışıyordu zuhal müzik bırakmadı zuhal müzikte arkasında durmadı yeni kitler taşıyan alet ondan daha iyi göstermez belki türk müziğini temsil eder sadece aletin batı sesleri çok çok iyi aynı zamanda ney sesi hele çok kaliteli alette kanunlar aynı şekilde sinan turan tekrar birşeyler yaptığını duydum iyi bir set olacağını umut ediyorum herkese kolay gelsin

Merhaba.Evet seninle ayni fikirdeyim.Ben bunlari taa bastan millet baldira blladira anlatirken boyle olacak diye soylemistim ve kisa surede cok degerli muzik doslarimdan bir kac kisi beni kinadi.Simdi yavas yavas geliyoruz dediklerime.
Keske ben hatali olsam da org iyi olsa.Amma sunu soyler ve de savunurum.
Gw-8 hic bir zaman Uzerinde sahsahli bir sekilde yazildigi gibi Workstation ozellikeerini ne bastan ne de simdi tasimamistir tasiyamaz.Bu aletten olsa olsa playstation olur.Aleti 200 euroya satamadim verdim coluk cocuga oynayip duruyorlar.Yazik bu kadar millet umit bagladi.Oyle kolay kolay elden de cikacak bir alet deyil.Bunlar benim nacizhane dusunceerim.Herkese selam

200 euroya kime ne zaman satamadınız, ben 1250 ye bile bulamadım varsa alayım 1000 TL ye lütfen gerçekçi olalım, GW 8 için düğüncüler için bitmiş olabilir ama müzisyenler için öyle değil katılmıyorum.