• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Roland GW 8 e yazık oldu

Cevap: Roland GW 8 e yazık oldu

Ah be guzel kardesim yurtdisinda olamsam gelir orgu birakirdim masana,o zaman ne buyuk bir hayal kirikligina ugradigimi anlardin.Bu org sadece bati muzigigine donuk calan arkadslarin isini gorebilir.Amam turkce drumkitlerinin icinde ayvaaa,yallahh,arab zilgit ve perkusyon seslerini(darbukalar teffler bile esqui modellerden kalma hic biri turk deyil) koyarsa be o orgun ciddiyetinde suphe duyarim.Hersey aldamaca gibi.Orgun listesine bir bakiyorsun oo ne guzel icinde turk drumkit ve sazlar zurnalar falan filan,tamam diyorsun nihayet roland bizi gordu deyip aliyorsun birde ne goruyosun.Sesler asilari ile alakasiz.Hatirlarmisiniz bir ara awo mudun nedir bir org cikmisti yok soyledir yok boyledir.Iste gw-8 de ayni hesap.Gidin bakin ithalaci firmanin sitesine setlerin linkleri bile bozuk inmiyor.
Bu isin ne kadar ciddiye alindigi oradan belli.
Hepinize selamlar

You tubede arama yaparsak dışarı ülkelerde Gw8 in ne kadar yaygın olduğunu bizim burada süper değimiz bir çok orgun esamesinin okunmadığını rahatlıkla görebiliriz. Türk seslerinin her geçen gün daha da gelişmesi çok normal. Yarın Wav altyapıyı ritimle mix eden(audya gibi) Yamaha ve Korg org çıkarınca şu an kullanılanların tümü popülerliğini yitirecek. Bu sürede çok fazla değil. Yamaha A2000 rüzgarını Bk5 kesti. Bk5 şide Korg Pa600 kesecek, Onuda bir başkası...Bu süreç biz ölene kadar devam edecek.....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşlar tüm yorumları okudum bende gw8 kullanıyorum. bk5 i tepeden tırnağa inceledim ve ismi lazım değil bir mağza sahibi arkadaşımız yardım olsun diye bazı sistem ayarlamalarınıda ben yaptım ve sonuç itibariyle diyebilirim'ki bk5 gw8 in yanından bile geçemez. bk5 in kullanım zorluğu gw8 le aynı ve hatta birazdaha uğraştırıcı. gw8 deki ses bankasının yarısına bile sahip değil ve + olarak gw8 deki gibi kapsamlı editleme yapamıyorsunuz. bk5 in tek avantajı küçük ve hafif olması bunun dışında açıkcası sahneye pek gelecek gibi bir klavye değil. Malzeme ve işçiliğin kötülüğünden bahsetmiyorum bile.

Elbette zevkler tartışılmaz. bk5 i inceleyen arkadaşlarımızın hoşuna gitmiş olabilir. Yineliyorum: Bu benim şahsi fikrim ve BK5 GW8 in yanından bile geçemez. Ben nacizane orkestra klavyecisiyim ve GW8 hayatta vazgeçemediğim bir klavyedir. benim gibi sahnede birden fazla klavye kullanan arkadaşlarımız varsa nedemek istediğimi çok daha iyi anlayacaklardır. GW8 deki ses çeşitliliği açıkcası bir orkestra klavyecisi olarak beni fazlası ile tatmin etmektedir. Lafı çok uzattığımın farkındayım ve siz değerli müzisyen dostlarıma nacizane tek tavsiyem elinizdeki GW8 in değerini bilin ve sahip çıkın. İnanın bana yeni modellerde beklentilerinizi karşılayacak extra bir özellik yok.

gv8 sureklı kullanan bırı olarak bence harika bir cihaz cok iyi renk klavye oluyor gw 8 ın romu hala miiletın ballandırarak anlattıgı klavyerın cogundan daha buyuk vede ses kalıtesı daha ıyı bır muzısyen bu cıhazla cok ıyı ıs yapar vede kllanan arakadaslarım var bedavacılara yaramaz