• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Roland GW 8 e yazık oldu

Cevap: Roland GW 8 e yazık oldu

Gw8 deki 256 Mb lık ses hacmi ve 10*10 ses kilitleme kısa yoluyla orkestra müzisyenlerinin elinden çıkarmayacağı yani şimdiden klasikleşmiş bir orgdur. Israrla zurna vb sesler yönünden mukayese edecekseniz almanız hata...İdare edecek kadar türk sesi var. Birçok stüdyoda, orkastrada GW8 var. Diğerlerini göreceğiz...

Gw8 deki 256 Mb lık ses hacmi ve 10*10 ses kilitleme kısa yoluyla orkestra müzisyenlerinin elinden çıkarmayacağı yani şimdiden klasikleşmiş bir orgdur. Israrla zurna vb sesler yönünden mukayese edecekseniz almanız hata...İdare edecek kadar türk sesi var. Birçok stüdyoda, orkastrada GW8 var. Diğerlerini göreceğiz...

Mustafa abi resmen duygularıma tercüman oldun...

200 euroya kime ne zaman satamadınız, ben 1250 ye bile bulamadım varsa alayım 1000 TL ye lütfen gerçekçi olalım, GW 8 için düğüncüler için bitmiş olabilir ama müzisyenler için öyle değil katılmıyorum.

1250 ye var arkadaşım sahibinden com a bak bursa da

1300 e bende var almak isteyen olursa araba alacağım için satıyorum...

değerlendi gw8.. 1300 oldu.. var mı arttıran.. madem talep yok ekonomi kuralları gereği fiyatının düşmesi gerekmez mi.. 900 tl veririm nakit.. istanbul esatpaşa'dayım.. dükkanıma getirirsiniz, deneriz, temizse bırakıp gidersiniz.. benim teklifim de bu.. (elinde gw8 olup da satmak isteyenleredir)

kusura bakmayin ama cogunuza katilmiyorum,gw-8 harcaniyor yazik oldu diyorsunuz ama sizde orgunuza sahip cikmiyorsunuz,daha dune kadar gw-8 kraldi,ne olduda herkez bu kadar kolay elinden cikarmaya calisiyor,bu bk-5 i biraz abartmadinizmi?su bir gercekki gw-8 in ozelliklerinin cogu bk-5 de bile yok.3haftadan beri daha transpozen yerini bulamadilar,sizlere diyecegim cihaz GERCEK muzisyenin herseyidir,oyle bir ust modeli cikti diye bu kadar kolay harcayamaz harcatmazda,bende prelude var en kisa zamandada bir de gw-8 alacagim,pa-800 cikinca herkez pa 55 leri pa 80 leri satip 800 mu aldilar,hala piysadalar hala peynir ekmek gibi alinip-satiliyor buda size ornek olsun,hepinize selamlar.....

Eldeki cihazların kıymeti pek bilinmiyor. Her yeni çıkan cihazı almaya kalkarsak müzik adına pek birşey yapamayız. GW-8 bir dönem çok popülerdi. Forumda bir sürü konu başlığı, demolar falan. Şimdilerde ise elden çıkarmaya çalışılıyor. Belki bir zaman sonra BK-5 OR de aynı kaderi paylaşacak. Garantisi yok yani. Biraz da kullanıcılarda iş bitiyor. Cihaza sahip çıkmak, üzerine düşmek ve çalışmalar yapmak lazım.

200 euroya kime ne zaman satamadınız, ben 1250 ye bile bulamadım varsa alayım 1000 TL ye lütfen gerçekçi olalım, GW 8 için düğüncüler için bitmiş olabilir ama müzisyenler için öyle değil katılmıyorum.
Ah be guzel kardesim yurtdisinda olamsam gelir orgu birakirdim masana,o zaman ne buyuk bir hayal kirikligina ugradigimi anlardin.Bu org sadece bati muzigigine donuk calan arkadslarin isini gorebilir.Amam turkce drumkitlerinin icinde ayvaaa,yallahh,arab zilgit ve perkusyon seslerini(darbukalar teffler bile esqui modellerden kalma hic biri turk deyil) koyarsa be o orgun ciddiyetinde suphe duyarim.Hersey aldamaca gibi.Orgun listesine bir bakiyorsun oo ne guzel icinde turk drumkit ve sazlar zurnalar falan filan,tamam diyorsun nihayet roland bizi gordu deyip aliyorsun birde ne goruyosun.Sesler asilari ile alakasiz.Hatirlarmisiniz bir ara awo mudun nedir bir org cikmisti yok soyledir yok boyledir.Iste gw-8 de ayni hesap.Gidin bakin ithalaci firmanin sitesine setlerin linkleri bile bozuk inmiyor.
Bu isin ne kadar ciddiye alindigi oradan belli.
Hepinize selamlar

Ah be guzel kardesim yurtdisinda olamsam gelir orgu birakirdim masana,o zaman ne buyuk bir hayal kirikligina ugradigimi anlardin.Bu org sadece bati muzigigine donuk calan arkadslarin isini gorebilir.Amam turkce drumkitlerinin icinde ayvaaa,yallahh,arab zilgit ve perkusyon seslerini(darbukalar teffler bile esqui modellerden kalma hic biri turk deyil) koyarsa be o orgun ciddiyetinde suphe duyarim.Hersey aldamaca gibi.Orgun listesine bir bakiyorsun oo ne guzel icinde turk drumkit ve sazlar zurnalar falan filan,tamam diyorsun nihayet roland bizi gordu deyip aliyorsun birde ne goruyosun.Sesler asilari ile alakasiz.Hatirlarmisiniz bir ara awo mudun nedir bir org cikmisti yok soyledir yok boyledir.Iste gw-8 de ayni hesap.Gidin bakin ithalaci firmanin sitesine setlerin linkleri bile bozuk inmiyor.
Bu isin ne kadar ciddiye alindigi oradan belli.
Hepinize selamlar

bende yurdisinda kaliyorum,prelude de burdan aldim,gw-8 ritimlerini yukledim,sesleride kendi kulagima gore editledim super oldu,istedigin dugunude, programida yaparim(icindeki turk sesleri bana gore muthis orjinal sesleriyle birebir ayni,drum kitlerde turk mizigine gore fazlasiyla yaterli)bu konuda sana katilmiyorum cunku aleti gerektigi gibi isleyememissin yada islemesini bilmiyorsun...