Roland GW-8

• Konbuyu başlatan Forever
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 5K
Cevap: Roland GW-8

Alan arkadaşlarada alacak arkadaşlarada şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

chordsolo üstad bu konuda noktayı koymuş.ama amaç salt olarak düğün dernek için ise korg pa80 ve pa800 tavsiye ederim.bizim gibi amatörce ev ve dost ortamı için süper alet.yani tam bana göre..saygılar..

geç kalma bence hemen al bitebilir:)

arkadaşlar roland gw8 gerçekten süper bir alet.alette bir müzisyenin aradığı herşey var.biraz menüsü kolaylaşırsa ve daha kaliteli ritimler yazılırsa herşey mükemmel olacak.ben roland gw8 de sadece ritimleri beğenmiyorum.ama bazı çok değerli arkadaşlar emek verip sitemizde güzel ritimler paylaşıyorlar onlarada çok ama çok teşekkür ederim.fakat yinede ritimler doyurucu değil .örneğin 7-8lik moderato 9-8 lik moderato-orta- hızda ritim yok.2-4 ve4-4semah ritimi yok yada ben bulamadım varyasyonlar hep birbirine benziyor.saygılarımla

bende bu aleti va7'nin yanına 2. bir alet olarak kullanmak istiyorum.2. el temizini bulabilirsem alıcam kısmetse.sonuçta roland kalitesi var.mp3 okuması da çekici bir özelliği.ayrıca drum setlerde daha farklı bir oryantel set veya türk set varmıdır?bunu bilen bir arkadaş varsa, açılarsa sevinirim.

va7 den farklı olarak daha güzel kitleri var turkish1 -2 mix or 1 2 3 4 mix

gw 8 in birtek özellikle synth sesleri güzel ritimler ve davul kitler yaramaz