Roland Kullanicilarina Duyuru Muhim

Cevap: Roland Kullanicilarina Duyuru Muhim

midi istekleri olmuyor sayfanin en basina yazmistim

ritim linkini baska yeden verirsem 10 gunde link oluyor.

linki internet cafeden veya evden indir lutfen kolay gelsin.

Roland
EXR-7: İnteraktif Aranjör
EXR Factory Data (PC - USB)
Bu orijinal fabrika Songs, Stiller ve kullanıcı Programları EXR-3, 5, ve 7. Lütfen yükleme prosedürü için "readma.pdf" bakın.
Not: Bir USB port Windows 98 veya üstü çalışan bir bilgisayara ihtiyacınız olacak.
EXR-7 Kılavuzu (PDF)

Roland UK - Discontinued » Keys » EXR-7

nerden indiriyoruzz ??

istedigin hepsi var asagidaki linkin icinde kolay gelsin

EXR-40 OR: İnteraktif Aranjör
EXR-40OR Fabrika Verileri
Bu yükleme orijinal "Fabrika" EXR-40OR için veri içerir. Lütfen readme.pdf bakın yükleme prosedürü için dosyaları.

NOT: Dosyaları indirip bilgisayarınıza yukarıdaki linkten kaydetmek sıkıştırılmış zip dosyası içine alınır. Bu dosyalar zip sizi bir CD'ye yazmak için önce dosya elde edilmesi gerekecektir. PC'nizin Windows XP veya Macintosh (OS 10.2.x veya aşağıdaki için gerekli) üzerinde Stuffit Expander kullanarak çalıştıran WinZip uygulamasını kullanarak yapabilirsiniz. Eğer, sayfalar gerekmez Mac OS X 10.3.x veya üstü kullanıyorsanız
EXR-40OR USB Sürücüsü Macintosh
Bu yükleme conatians sürücüsü için Macintosh USB kullanarak EXR-40OR bağlamak için gerekli.

Not: Bu yükleme bir dosya otur. Içine sıkıştırılmıştır. Lütfen dosya güncelleme başlamadan önce unstuffed olduğundan emin olun.
EXR-40OR USB Sürücüsü PC
Bu yükleme conatians sürücüsünü bilgisayarınıza USB kullanarak EXR-40OR bağlamak için gerekli.

Not: Bu yükleme bir. Zip dosyası içine sıkıştırılmıştır. Lütfen ya çift dosya veya dosyayı sağ tıklayıp extract seçerek tıklayarak indirilen dosyayı unzip emin olun. Bir programı download bu unzip gerekmez varsa, WinZip indirebilirsiniz burada.
EXR-40OR Kılavuzu (PDF)

Roland UK - Discontinued » Keys » EXR-40 OR (Downloads)

verdiğiniz link de operating sistem yok...zaten o link halihazırda kullandığım bir yerdi..yine de tşk..

üstad bu exr 46 or un türkçe ve tam (eksiksiz kullanma klavuzu yokmu ???? Heryerde sadece 16 sayfa var o bilgilerde açkapa vs...

ergun ingilizce kitabi var sitede turkceye cevir

baska care yok .

Abi bir ürün satildiği ülkenin (buna trde dahil) dilinde kilavuzla birlikte verilmesi bir zorunluluk değilmi??? Benmi yanliş biliyorum?? Ayrica yabanci dilim o kadar iyi olsa zaten çevirip çoktan yayinlardim.. Bu bize yapilan bir haksizsizliktir bence !!...