• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

s650 KULLANAN arkadaşlara bi sorum olacak?

Cevap: s650 KULLANAN arkadaşlara bi sorum olacak?

özelden konusalım kartal123

edi zurna yok alette simdilik demodaki zurna midi uzerinden bilgisayardan fl den geliyordu...

Edi zurnanın yaratıcısı emo olmadığından sample olarak a2000 ve 650 e yüklenmemiştir ama Can üstad yetkiyi or 700 plus zamanında aldığından o çip olarak yükleyebilir.

neyse edi zurna konusunu bırakalım bi kenara :) bu seviyedeki bi alete edi zurna anca çiple yapılabilir.....(sanırım)

sen böyle gidersen gökhan daha cok alet arastırırsın karsılastırırsın. a2000 nin yerine s650 felan diyosan ben bisey demiyorum . org işi karar işi bence kararını ver al. su an sıfır olarak a2000 den mantıklı org gormuyorum kendi fikrim bu fiyat olarakta soyluyorum bunu maddiyatıda goz onune aldım soyledım sen boyle kararsız olursan 4x cıkar onu beklersın atıyorum or 3000 tr cıkar onu beklersın daha 1 hafta once kesın kararım a2000 diyordun ne oldu.. demek ıstedıgımı anlamıssındır umarım.. hee ıstersen git xyz marka org al benı ılgılendırmez umrumda degıl de cok konu acman boyle dıkkat cekıyor biraz forumda .. alcagın alet hayırlı olsun..org kıyaslaması felan yapmadım asla o kotu bu ıyı demedım yanlıs anlasılmasın

sen böyle gidersen gökhan daha cok alet arastırırsın karsılastırırsın. a2000 nin yerine s650 felan diyosan ben bisey demiyorum . org işi karar işi bence kararını ver al. su an sıfır olarak a2000 den mantıklı org gormuyorum kendi fikrim bu fiyat olarakta soyluyorum bunu maddiyatıda goz onune aldım soyledım sen boyle kararsız olursan 4x cıkar onu beklersın atıyorum or 3000 tr cıkar onu beklersın daha 1 hafta once kesın kararım a2000 diyordun ne oldu.. demek ıstedıgımı anlamıssındır umarım.. hee ıstersen git xyz marka org al benı ılgılendırmez umrumda degıl de cok konu acman boyle dıkkat cekıyor biraz forumda .. alcagın alet hayırlı olsun..org kıyaslaması felan yapmadım asla o kotu bu ıyı demedım yanlıs anlasılmasın

Kesinlikle haklısın üstadım.. a2000 alacaktım ama işler istediğim gibi gitmedi.. o yüzden 2.el s650 alıp biraz onunla idare edeceğim.. çok konu açtım, hep son anda aksilik çıktı.. Adanaya org almaya gittim v2 plus dediler alet düz çıktı.. a2000 şevkim kırıldı.. geçenlerde batuh üstadlada konuştum kendisi biliyor.. alacaktım cihazı ama fiyat konusunda bazı firmalar ile dükkanlar arasında ciddi farklar vardı...

en mantıklısı s650 almak şu an için... sahne olayını idare eder bence fiyatına göre çok iyi