s900 hasretinle yandı gönlüm

Hocam çok güzel olmuş, ellerine sağlık. "Sen Benden Gittin Gideli" altyapını da beğenmiştim. Bu tarz şarkılarda güzel bir başarınız var. Tebrik ederim.

dostum eline sağlık çok güzel olmuş,00.25 deki akor çok güzel geliyor kulağa.
altyapı tarzında hazırlarken alta kılavuz bir enstruman koymakta fayda var,düşük sesli,belirli belirsiz.fakat o kanala quantize şart,touch responseden dolayı zamanlama hataları veya tereddütlü basışlar olabiliyor.
onun dışında snare yine kulak tırmalıyor,işte yamahanın da tek handikapı bu maalesef...:(
tekrar eline sağlık

dostum eline sağlık çok güzel olmuş,00.25 deki akor çok güzel geliyor kulağa.
altyapı tarzında hazırlarken alta kılavuz bir enstruman koymakta fayda var,düşük sesli,belirli belirsiz.fakat o kanala quantize şart,touch responseden dolayı zamanlama hataları veya tereddütlü basışlar olabiliyor.
onun dışında snare yine kulak tırmalıyor,işte yamahanın da tek handikapı bu maalesef...:(
tekrar eline sağlık

beğendiğine sevindim abi. snare'ın farkındayım. yine ritim konusunda çok kararsız kaldım. bahsettiğin yerde geçiş 2 akor bastım abi. Eb, Dm, (G, Baug), Cm
yorumun için teşekkürler.

kalite işte bu....klavye, akompanye, aramjör, kayıt.... size toplam kalite ödülü layık...(Bu arada çokcemi üstadın bu parça yorumunu unutmadım)

kalite işte bu....klavye, akompanye, aramjör, kayıt.... size toplam kalite ödülü layık...(Bu arada çokcemi üstadın bu parça yorumunu unutmadım)

abim teşekkürler. çokacemi ustanın o çalışmasını kaçırmışım sanırım. elinde varsa buraya eklersen çok sevinirim.

abim teşekkürler. çokacemi ustanın o çalışmasını kaçırmışım sanırım. elinde varsa buraya eklersen çok sevinirim.
kaçırılırmı o yorum....üstada bu vesileyle saygı ve selamlarımızı gönderirken en yakın zamanda aramızda görmek istediğimizi belirtiyorum..

ellerinize emeklerinize sağlık ..çok çok kalite bir çalışmanız daha ..hemen arşivime ekliyorum..muhteşemsiniz valla nediim...