şarkılarımı paylaşmak istiyorum

onurca35

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Değerli arkadaşlarım, sizlerden yararlandığım alt yapılar üzerine yapmış olduğum kayıtlarımı sizlerle paylaşıp, görüş almak istiyorum. Bilgisayarım masa üzerinde bulunan kayıtları nasıl paylaşacağım konusunda bilginize ihtiyacım var . Yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar...

Cevap: şarkılarımı paylaşmak istiyorum

google la yaz paşam
zshared.. sonra orda GÖZAT var tıkla sana parcanın pc de nerde oldugunun soruyor bul o parcayı buldukdan sonra tamam de sonra alt da SHRE İT VAR ONA TIKLA
yuklemeye başlar bıtınce 4 adet link verır en üstekı lınkı kopyala buraya yenı konu ac ortaya yapıştır o lınkı .. bu kaddar :)

google la yaz paşam
zshared.. sonra orda GÖZAT var tıkla sana parcanın pc de nerde oldugunun soruyor bul o parcayı buldukdan sonra tamam de sonra alt da SHRE İT VAR ONA TIKLA
yuklemeye başlar bıtınce 4 adet link verır en üstekı lınkı kopyala buraya yenı konu ac ortaya yapıştır o lınkı .. bu kaddar :)

Sevgili kardeşim, bilginiz için çok teşekkür ederim. Sağolasınız! Bu, ilk paylaştığım şarkıyı size ithaf ediyorum. Kabul edip, dinlerseniz, sevinirim. Selamlar, iyi ve mutlu akşamlar diliyorum...

sevgili kardeşim taner sayende parça eklemeyi de öğrettin ya çok ama çok teşekkürler.istersen bi bak canon rumuzuyla ekledim