satılık korg pa 800...2700 tl boardlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samsonthe

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha tyros 4 yamaha s 90
.
06.11.2011 23:03
Arkadaşlar,
Konu amacının dışında fazla polemik oluşmasın diye kapatıyorum.
Zaten bu bir satış ilanı ve cihaz da satıldığına göre konu kapanmıştır.
06.11.2011 23:03 betermen

.........................
evet arkadaşlar fazla söze gerek yok son derece temiz borduda var aletin..çok uçuk fiyatlar var piyasada..alacak verecek araç takas usulüyle elime geçti bu alet..kullanacağım sevdiğim bir alet değil..2700 tl veriyorum cabuk satılsın diye temiz kağıdı var son derece temiz muhayyerdir isteyen gelsin yerinde görsün alsın adapazarındayım..kesinlikle herhengi bir takas yada pazarlık söz konusu değildir..son fiyat budur 2700 tl veren alır..lütfen pazarlık ve takas falan için aramayın aleti kameradan msn ile gösterebilirim son derece temizdir mp 3 boardıda vardır tam düğüncü aleti uçuk fiyatlara son acele edin bu fiyata bu kadar temizini türkiyede bulamassınız..kargoylada her yere gönderebilirim aleti gösterebilirim yada uzak illerdeki alıcılar adapazarı merkezde tanıdıkları varsa onların aracılıylada aleti gönderebilirim telefon numaram 0538 521 15 88 acele edin hemen verelim şimdiden hayırlı olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: satılık korg pa 800...2700 tl boardlı

Abi sen naaptın 2700e pa800 verilirmi hemde boardlı bayi bile 3000liraya alır yalnış fiyatmı yazdın yoksaki

Abi sen naaptın 2700e pa800 verilirmi hemde boardlı bayi bile 3000liraya alır yalnış fiyatmı yazdın yoksaki

hayır yanlış falan yazmadım kardeş...yazı ile ikibinyediyüz tl veriyorum aleti..kendi paramı kurtarayım takasla falan aldım aleti benim için iyi bir alet değil valla alacak olan gelsin alsın 2700 tl bayram zamanı şimdi istanbulda falan alet satmaya gidemem alan hayrını görsün boardlı evet alet..yanlış yazılmadı sadece 2700 tl kesinlikle pazarlık payı yoktur kesinlikle son fiyat 2700 tl ve son derece temiz boardıda vardır

Param olsa şu dakika gelir alırdım pendik izmit arası 1saat sürmez alana hayırlı olsun

Param olsa şu dakika gelir alırdım pendik izmit arası 1saat sürmez alana hayırlı olsun

sağol kardeşim bende alacak verecek takasla aldım bu aleti çok acil nakite çevirmem lazım..orda bu fiyat burda bu fiyata varmış..alın işte ben 2700 tl veriyorum temiz kağıdı boardı herşeyi var son derece temiz..umarım maddi acıdan alamayan alın teriyle kazanan bir arkadaşımız alır çok acil verecem uçuk fiyatlara son verin bende 2700 tl buyrun gelin yerinde görün alın en ufak birşey bulana alette 50 tl daha almıcam

sağol kardeşim bende alacak verecek takasla aldım bu aleti çok acil nakite çevirmem lazım..orda bu fiyat burda bu fiyata varmış..alın işte ben 2700 tl veriyorum temiz kağıdı boardı herşeyi var son derece temiz..umarım maddi acıdan alamayan alın teriyle kazanan bir arkadaşımız alır çok acil verecem uçuk fiyatlara son verin bende 2700 tl buyrun gelin yerinde görün alın en ufak birşey bulana alette 50 tl daha almıcam

trakyamuziğin gelmiş geçmiş enguzel ilanı beyler uyumayın bayram hediyesi var kaçınılmaz bi fırsat

mesaj attım ama :D

valla geçen haftada çiçek gibi gw 8 verdim 850 liraya..bu aleti 1200 liraya satıyorlar.. piyasada..millet uçuyor fiyatlarda.alın işte 2700 tl pa 800 benim hicbir işime yaramaz bu alet zaten takas usulü geldi bana.nakite çevirmem lazım hemen..arkadaşlar kuruş pazarlık edecek olan varsa allah aşkına aramasın beni son fiyat 2700 tl dir sms mesajlarıyla pazarlık teklif etmeyin bakın piyasadaki uçmuş fiyatlarada lütfen pazarlık etmeyin..2300 liraya pa 80 satıyorlar bu paraya bu aleti kim verir allah aşkına pazarlık teklif etmeyin

resim ekleme şansınız yokmu ?
Pazarlık teklif eden olmamış ki. siz kime dediniz genel konustunuz sanırım.

resim ekleme şansınız yokmu ?
Pazarlık teklif eden olmamış ki. siz kime dediniz genel konustunuz sanırım.

sms mesajlarıyla 2500 tl vereyim falan diye mesajlar geldi..onlara sözüm kardeşim..resim eklerim sorun değil ciddi alıcılar bizzat gelip yerinde görüp deneyip almasını tavsiye ederim..alet son derece temiz kameradanda gösterebilirim son derece temiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...