satılık korg pa 800...2700 tl boardlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: satılık korg pa 800...2700 tl boardlı

alet satılmış. alan memnun satan memnun.
ama bu iş kafamı çok karıştırdı.
bir insan her ne kadar acil nakite sıkışsada bir insan piyasa değeri 3300-3400 olan hatta boardlı bir klavyeyi bu kadar ucuza satmaz, satamaz.
yani eline fazladan 600-700 lira para geçmesi kötü bir şeymi?

birde arkadaşımın cümlelerinde geçen ''piyasa,uçuk ve fiyat'' kelimelerini okurken yoruldum:)

tekrar alanada satanada hayırlı olsun

mp3 boardlı temiz pa800u havada karada bayıı bile 3000-3200 arasi alır ben hic kimsenin 300-400 tl parayıda cope atacağını sanmıyorum ruzgar yapıyorsun arkadaşim.... yada hava atıyorsun .. bu aletin sıfırı 1950 euro yaklaşık 4800tl...

bu banaysa beni tutku müzikten mustafa abiye sorarsın oda benim alışveriş şeklimi sana anlatır. haa dersinki istanbulda yaşayan gemici hakan var bööle bööle yazıyor aslı varmıdır diye sorarsın o da sana benim alışverişimle ilgili gerekli detayları anlatır...

aga bu iş zevk meselesidir zevkinde ne veresiyesi olur ne de hesabı kitabı. ben hiç yapmadım Allah' ta yaptırtmasın...

katılıyorum arkadaşım haklısın alınıp satılan herşeyde zarar ediliyorda neden üzerinden para kazanılan malzemelere gelince hep böyle aletin 800 piyasa değeri
bugün itibarı ile sıfırı 4750 tl osa kurdan kaynaklanıyor bu alet 5 ay önce 4000 tl idi bu aleti 6 ay önce alanlar şimdi 4250 tl para istiyor akıl mantık değil yani 2. elde fiyatlar %25 ila %30 daha düşük olmalı bence tabiki mal herkesin kendi malı isteyen istediği fiyata satar ama bu fiyatlar normal diyen bazı arkadaşlar elindeki boş pa1x e 3750 istiyor ama iş almaya gelince faturalı pa2x i 4500 istiyor
önce igneyi kendimize batıralım

.
Arkadaşlar,
Konu amacının dışında fazla polemik oluşmasın diye kapatıyorum.
Zaten bu bir satış ilanı ve cihaz da satıldığına göre konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...