satılık korg pa 800...2700 tl boardlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: satılık korg pa 800...2700 tl boardlı

arkadaşım aradım ama telefonu açmadın sonrada telefon kapandı mesajda yazdım müsait olduğunda çağrı yap görüşelim

hocam fiyat çok düşük

bence fiyat normal zaten bütün aletlerde olması gerekende bu ikinci el ucuz olması lazım adamlar hala 15 senelik pa80 e 2500 lira istiyor bakında utanın zaten bu fiyata pa80 alanda....
güncelemiş olalım alanada satanada hayırlı olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Evet arkadaşım sana katılıyorum alıp kullanıp sıfıra yakın fiyata satmak hiç anlamış değilim hemen hemen herkesin arabası var alıp saterken milyarlara zarara giriyoruz karda yapmıyo parada kazandırmıyor öbür tarafta ise üzerinden para kazandığımız aletleri abartılı fiyatlara satıyorlar pazarlığa geldimide o fiyata olmaz falan neyse yani bugüne kadar kullandığım tüm aletleri çok uygun fiyatlara sattım yaklaşık 15 alet değiştirdim en son izmirden kadir arkadaşa 1750 tl ye or 700 v2 plus sattım aletler bulunmaz hint kumaşı değiller sonuçta

Alet satılmış. Alan arkadaşa hayırlı olsun.
Sabah 9 da satılmış yetişmek mümkün değildi zaten :D

Piyasa bizlerin elinde arkadaşlar

arkadaşlar bu sabah itibariyle alet istanbuldan gelen gencay arkadaşıma satılmıştır vakit bulup yazamadım..çok arayan oldu ilginize teşekkür ederim..alet satılmıştır konu kapanabilir..piyasada çok uçuk fiyatlar var bu fiyata olunca en az 50 kişi aradı..alan gencay arkadaşıma hayırlı olsun sevgilerimle iyi bayramlar

arkadaşlar bu sabah itibariyle alet istanbuldan gelen gencay arkadaşıma satılmıştır vakit bulup yazamadım..çok arayan oldu ilginize teşekkür ederim..alet satılmıştır konu kapanabilir..piyasada çok uçuk fiyatlar var bu fiyata olunca en az 50 kişi aradı..alan gencay arkadaşıma hayırlı olsun sevgilerimle iyi bayramlar

hayırlı uğurlu olsun iki tarafada

bu arada hocam habire ucuk fiat demişsiniz pa 800 sıfır fiatı 5000 bine yakın bu adam tutupta 2500 e verecek hali yok,bence gayet ikinci el fiatlarıda yerinde, 3500 den başlar 4000 bine kadar çıkar,bazı arkadaşlar alıyo beğenmiyo 1 aylık orgu tutupta 3000 tabiki vermez garantisi devam ediyo v.s siz olsanız 3000 liraya verirmisiniz,4800 e aldığınız orgu,bu arada temizliğine görede değişir,siz ucuz vermiş olabilirsiniz yeri geldiğinde sıkışınca bizde veriyoruz :)

tekrardan hayırlı olsun
saygılar

hayırlı uğurlu olsun.cihaz marka ve modeli ne olursa olsun zaten alırken zarardayım diye düşünürüm hep.mümkün mertebede, çok özel bir durum yoksa, sıfır alır kutuyu ben açarım.bende niyetlendim ama evde acaip bir ekipman ve cihaz kalabalığı var oda çok küçük bi cihaz daha alacam desem evden toptan sepetlerler beni.:D.
bence bu alışveriş son derece keyifli oldu.fiyatlar akla mantıga yatar hale gelse sirkülasyon daha fazla olur hem alanın hem satanın işi görülür herkes mutlu olur.ben şahsım adına mutlu olacaksam üçüne beşine bakmıyorum mesela esnaflarla görüşüp istediğim cihaz varsa elimden çıkaracağım cihazı söyleyip üstüne ne kadar ödemem gerekiyor diye soruyorum pekte pazarlığa tutuşmuyorum çünkü gerek yok.tabi ölü fiyatada bırakmam o ayrı ama biraz benden biraz ondan arayı bulup hem ona uygun oluyor o da bir ekmek yiyor satarken çünkü piyasanın biraz altında fiyat çekiyor elinden çabuk çıkarıyor para kazanıyor alan arkadaşada uygun fiyatla istediği cihaza sahip olmuş oluyor.mesela şahsen ben 2.el cihaza uçuk meblağlar ödemeyi pek istemiyorum çünkü cihazı ben açmamışım nedir ne değildir emin olamam içime sinmez, bu benim şahsi düşüncem, ama sıfır cihaz alırkende hiç gözünün yaşına bakmıyorum acımıyorum.

mp3 boardlı temiz pa800u havada karada bayıı bile 3000-3200 arasi alır ben hic kimsenin 300-400 tl parayıda cope atacağını sanmıyorum ruzgar yapıyorsun arkadaşim.... yada hava atıyorsun .. bu aletin sıfırı 1950 euro yaklaşık 4800tl...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...