SATILIK KORG PA 800 3,550TL(resimli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SATILIK KORG PA 800 3,650 TL(resimli)

ilan tekrardan günceldir,işler nedeniyle güncellememiştim,ilanı yeniden güncelliyorum,tekrardan satılıktır pa 800 arkadaşlar herhangi bir sorunu yoktur

Cevap: SATILIK KORG PA 800 3,550TL(resimli)

Hayırlı müşteriler zafer abicim...

Hayırlı satışlar

hocam fotoları çekmeden önce keşke bir tozunu alsaydın ya ::)

zafer kardeş şimdi yeni bir alet alacağımda aklımda pa800 var fakat sıfır tercih ettiğim için 800 alamıyorum. Kapalı kutu SX3000 yada A2000 düşünüyorum henüz almadım karar aşamasındayım fakat üste 500 tl koysam senin 800 zü alırım ama işte ikinci ele pek yanaşmıyorum fiyat cazip geldi aklım karışıktı iyice karıştı yaaa :) acaba sıfır sx3000 yada A2000 almaktansa temiz ikinci el pa800 almak dahamı doğru tercih olur bilemiyorum.

zafer kardeş şimdi yeni bir alet alacağımda aklımda pa800 var fakat sıfır tercih ettiğim için 800 alamıyorum. Kapalı kutu SX3000 yada A2000 düşünüyorum henüz almadım karar aşamasındayım fakat üste 500 tl koysam senin 800 zü alırım ama işte ikinci ele pek yanaşmıyorum fiyat cazip geldi aklım karışıktı iyice karıştı yaaa :) acaba sıfır sx3000 yada A2000 almaktansa temiz ikinci el pa800 almak dahamı doğru tercih olur bilemiyorum.

valla hocam benim kararım kesinlikle pa 800 olurdu,pa 800 gibi cihazın yanında bana göre a 2000 ve sx3000 hikaye,

sonuçta sample bi cihaz pa 800,sample olması bu iki cihazıda eziyo maalesef,birde benim kendi görüşüm,bu cihazlar korg serileri gibi değil,

hiçbirşeye yaramaz demiyorum,kesinlikle güzel cihazlar ama korg serilerine göre çok eksi yönleri var bu iki cihazında,

ben orgu satıyorum diye bu şekilde yazmadım,ister alın ister almayın size kalmış bişey ama ben size pa 800 öneririm,her yönüyle pa 800

ilan günceldir

bence pa 800 çünkü nevale bol samplesi var a 2000 daha yeni çıktı uğraşan yok sx3000 lede uğraşan devamlı güncel set yapan yok sonra alacaksın bu cihazları birşeyler hoşuna gitmeyecek sonra ara dur işin yoksa aradığın şeyide bulamıcan ben şunu öğrendim abi nevalesi bol olmayan org isterse dünyanın en pahalısı olsun alınmaz benim görüşüm böyle zafer abi sanada hayırlı satışlar

Ya Şu siteye girdim bir org almadan önce fikri edineyim bir yol gösteren bulayım ama aklım daha çok karıştı yaaa :) hayır yani az bir para değil en az 3000 Tl vereceğim bir kez almak istiyorum bir daha en az 5 yıl alet almak istemiyorum onun için çok irdeliyorum :) açıklamalarınız için çok sağolun. Benim için hayırlısı olsun.

Ya Şu siteye girdim bir org almadan önce fikri edineyim bir yol gösteren bulayım ama aklım daha çok karıştı yaaa :) hayır yani az bir para değil en az 3000 Tl vereceğim bir kez almak istiyorum bir daha en az 5 yıl alet almak istemiyorum onun için çok irdeliyorum :) açıklamalarınız için çok sağolun. Benim için hayırlısı olsun.

Valla abi bana kalırsa pa800 al. Sağlam alet 5 yıl rahat gider , temiz kullanırsan.
Herkes diyo yok pa800 ün ram yanıyo felan diye yalan onlar. Açgözlülük yapıp içine birsürü set yüklüyorlar sonrada ram kötü çabuk yanıyo felan. Aratırıp iyi bir set al sana senelerce yetsin.

Hiç düşünme pa800 derim gerisi hikaye, Zaferin pa800 çok temiz fiyatta çok uygun kaçırma derim, Sx3000 ve a2000 güzel alet ama pa800 ile kıyaslamak bile hata.
Neden piyasanın %70 hatta 80 pa800 kullanıyor ??;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...