• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Satilik korg pa800 sifirdan hiç bir farki yok ekran jelatinli

Cevap: Satilik korg pa800 sifirdan hiç bir farki yok ekran jelatinli

hangi devirdeyiz ne karaborsası her yer pa800 kaynıyor 3750 nakitin varsa zaten sıfırı alıyorsun

hatta simdi birde yenisi geliyor pa800ex geldiğinde ozaman görücez fiyatları bak pa80 nin fiyatı nasıl iniyor hızla hak ettiği yere geliyor artık sezon başı alet alıp birsezon kullanıp 150/200 tl düşüğüne satmaktan vazgeçin derim yani en azından minimum %20 düşmesi gerekiyor
ikinci elin

hatta simdi birde yenisi geliyor pa800ex geldiğinde ozaman görücez fiyatları bak pa80 nin fiyatı nasıl iniyor hızla hak ettiği yere geliyor artık sezon başı alet alıp birsezon kullanıp 150/200 tl düşüğüne satmaktan vazgeçin derim yani en azından minimum %20 düşmesi gerekiyor
ikinci elin

boş boş konuşma hocam ya pa800ex dediğin klavye araplara yönelik yapılmış bir klavyedir zaten pa800 var daha neden korg ex getirsin türkiyede. ıkıncısı ben bu ısın tıcaretını yapmıyorum sahne gormuş klavyelere 3.400 istiyolar benım aletıme daha 10 parmağım kadar çalınmış değil. sıfır ne ise odur. ne yüzde 20 si kendin al bakalım bir pa800 yarın öbür gün 3 milyara ilan vericekmisin ramleri arızalı pa800 lere o fiyat veriliyor kaldıkı ben yüzde 20 aşşağısına vericem. güldürmeyin beni

Arkadaşlar iletişim bilgilerim ilk mesajımda var ciddi alıcılar arar görüşürüz pazarlık yaparız. yoruma ihtiyacım yok eskiden bu site ne kadar güzeldi yazık valla ya bir ilan verdik bu kadar tepki alacağımı bilmezdim bir arkadaş 400 lira daha ver sıfır kutu al demiş. :) bir şey diyemiyorum. başka sitelere üyeyim ama bu kadar yorum almadım saolun ilanımı güncellemiş oldunuz en azından canınız sağolsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

senin söylediğin fiyat sıfırına tekabül ediyor... oysaki 2. el alet satıyorsun... 5 kez çalınmamıs diyorsun ama sanırım piyasanın durumunu biliyorsundur... 1 saatlik aletlere bile ne hamleler yapılabilir neleri değiştirilebilir... sıfır gibi olma imkanı zaten yoktur... bu fiyatlara o aleti satarsan alacak olan şahsın resmini görmek isterim... 4 - 5 aylık alete sıfır ücreti verene ben deve derim...

senin söylediğin fiyat sıfırına tekabül ediyor... oysaki 2. el alet satıyorsun... 5 kez çalınmamıs diyorsun ama sanırım piyasanın durumunu biliyorsundur... 1 saatlik aletlere bile ne hamleler yapılabilir neleri değiştirilebilir... sıfır gibi olma imkanı zaten yoktur... bu fiyatlara o aleti satarsan alacak olan şahsın resmini görmek isterim... 4 - 5 aylık alete sıfır ücreti verene ben deve derim...

2000 2200 ovru herkes tuttura bildigine pa 80 ilk cikdiginda 2700 ovruydu eherki hic kullanilmamisa o psrayi eder alana hayirli olsun

bana 3.600 e sıfır pa800 al sana bedava vericem.

2000 2200 ovru herkes tuttura bildigine pa 80 ilk cikdiginda 2700 ovruydu eherki hic kullanilmamisa o psrayi eder alana hayirli olsun

Eyvallah abi

Moderatör tarafında düzenlendi:

abicim sen sıkma canını inş en kısa zaman da satılır pa800 ün hayırlısı olsun tekrar... ne aletler gördük satılıyo be abi sen de biliyosun.. herkeze selam ve saygılar... bu arada ilan güncel.