• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Satilik korg pa800 sifirdan hiç bir farki yok ekran jelatinli

Cevap: Satilik korg pa800 sifirdan hiç bir farki yok ekran jelatinli

hayırlı satışlar. güzel alet..

arkadaşlar bir ilan verilmiş öyleydi böyleydi demeye gerek yok herkez piyasayı az çok bılıyor isteyen gider sıfırını alır.hayırlı satışlar

Bir alet kutusundan çıktımı 2.eldir kardeşlerim (temizdir,kirlidir alıcı ile satıcı arasındaki anlaşmaya bağlıdır.Zaten sıfır cihazda çok küçük karların da altına düşüp hatta öldüm fiyatına sattımı o cihazla ilgili bir pürüz var demektir) ha bunu bir öğrenelim.Hele bu bir .. .... ise valla destur demeden de besmele çekmeden de kapağını açmayın.Hatta bir abdest daha tazelemek şart olur bazen.Maazallah birde arıza yapınca kime dert anlatacağız üstüne üstlük kaçırdığımız işler de cabası.Hele birde uzak bir şehirdeysen vaahh vahhh.

abicim sen sıkma canını inş en kısa zaman da satılır pa800 ün hayırlısı olsun tekrar... ne aletler gördük satılıyo be abi sen de biliyosun.. herkeze selam ve saygılar... bu arada ilan güncel.

Eyvallah kardeş.

Bir alet kutusundan çıktımı 2.eldir kardeşlerim (temizdir,kirlidir alıcı ile satıcı arasındaki anlaşmaya bağlıdır.Zaten sıfır cihazda çok küçük karların da altına düşüp hatta öldüm fiyatına sattımı o cihazla ilgili bir pürüz var demektir) ha bunu bir öğrenelim.Hele bu bir .. .... ise valla destur demeden de besmele çekmeden de kapağını açmayın.Hatta bir abdest daha tazelemek şart olur bazen.Maazallah birde arıza yapınca kime dert anlatacağız üstüne üstlük kaçırdığımız işler de cabası.Hele birde uzak bir şehirdeysen vaahh vahhh.

hocam zaten sıfır demedimki sıfırdan hiç bir farkı yok dedim herhalde alan arkadaş gelip görecek az da olsa kullanılmış mı kullanılmamış mı anlar.

İlan güncel

pa 800 mü yok piyasada hadi canım bizim memlekete gel kamyonla götür pa 800 pa 500 tr pa 800 1950 euro sıfırı alırken içine sette yüklüyolar kusura bakma keriz çok sende birtane bulursun o herkes istediği fiyata satar diyen arkadaşlar gitsin kendileri alsın

Arkadaşlar Satıcı Olan Arkadaşımızın İlanına Mudahale etmeyin Alan Alır Satan Satar O Boyleydı Bu Boyleydı Gibi Gereksiz Konulara Girmeyin Alıcı Değilseniz Mudahele etmeyın

ya arkadaşlar mal onun isterse 5 bin tl ister. alıcı da belki ozellikle bu arkadaştan alıcaktır. ne bileyim nikini begenmiştir. aynı ildendir. acilen belki korg arıyordur. kutusu acılmış arıyordur kutu acmak zor gelmiş olabilir. bak arkadaş hazır açmış kutusunu orgun yorulmayasınız diye. lütfen satışları baltalamayın. satışlar aslında yoruma pek acık degildir. buna dikkat etmemiz lazım. bir dükkanda aynı ortamda iken nasıl bu sözleri diyemiyor isek nette de dememek gerekir.

pa 800 mü yok piyasada hadi canım bizim memlekete gel kamyonla götür pa 800 pa 500 tr pa 800 1950 euro sıfırı alırken içine sette yüklüyolar kusura bakma keriz çok sende birtane bulursun o herkes istediği fiyata satar diyen arkadaşlar gitsin kendileri alsın

bak arkadaşım abim kardeşim artık bu işin ... çıkardınız alet benim sanane istediğim fiyata satarım sana mı kaldı derdi ya hayret bir şeysiniz ya biraz saygılı olun ya mağaza bu fiyatları çektiğinde kalkıp böyle konuşmuyorsunuz. şurda tartışma konusu olsa tamam dicem herkez fikirlerini söylüyor burası ilan topiği ya.

gökhan abi kusura bakma seni senelerdir tanıyorum ama artık yetti ya inanın şu siteye girip ilanı takip edesim gelmiyor kimbilir gene ne yazmışlardır diye düşünüyorum

bu arada YORUM YOK ARTIK ALAN ARAR GELİR ALIR. ciddi alıcıya pazarlığım vardır.