• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Satılık tyros4 black+1gbram+hoparlor seti

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görülen : 4K
Cevap: Satılık tyros4 black+1gbram+hoparlor seti

üstadım maddi şartlarım uygun olsa ilk müşteri ben olurdum:(ama..işte...bu fiyata kaçırılmayacak bir alet.hayırlı satışlar

hayırlı satışlar olsun...

elimde tyros 3 var bendede vardı tyros 4 ama siyahı değil kardeşim ben alabilirim aleti ama elden teslim demişsin epeyce uzaksın bana vaktim olsa gelirdim ama zamanım yok güvenli bir kargo yolu ile anlaşabilirsek görüşelim

arkadaslar nerden buluyorsunuz bu black tyros u. bende alacam kapali kutu.
doremuzik bayilerinin hic birinde yok. istanbulda varmi bunu baska satan.

elimde tyros 3 var bendede vardı tyros 4 ama siyahı değil kardeşim ben alabilirim aleti ama elden teslim demişsin epeyce uzaksın bana vaktim olsa gelirdim ama zamanım yok güvenli bir kargo yolu ile anlaşabilirsek görüşelim

elden teslim dememin sebebi alıcıyı düşündüğümden...irsaliye faturası olmayacağı için kargo garantiye sokmayacak..çok büyük risk...uçaklar 60 ,70 lira dönüşü de otobüsle halletsen 1 günde alır evine dönersin kargo parasına çıkar zaten...ama riski göze alırsanız zaten orjinal ambalajı duruyor veririm kargoya...

hayırlı satışlar...