SATILIK XD9 1.200 lira..!!

• Konbuyu başlatan mfsert
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 6K
Cevap: SATILIK XD9 1.200 lira..!!

org temiz görünüyo dediğin gibi olabilir

Çok temiz bir cihaza benziyor görünüş itibarı ile ama bit yeniği olup olmadığı internetten bilinmez ki. Cihaz sahibiyle görüşüp yanınızda ketrondan anlayan biriyle gidip , bakıp almanızda yarar var bana göre.

ben adamla telefonda görüştüm, kargo ile yolla dedim, PTT kargo yok burda dedi, zaten komiser yardımcısıyım ben burada dedi. Valla kafam çok karıştı siz ne diyorsunuz arkadaşlar ??

Bu cihazı kesinlikle görmeden almayın,satıcının üyeliği yeni ayrıca bu arkadaş ilanı verdiği yeri altınyayla köyü olarak belirtmiş,kendisi köyde mi komiser yardımcısı imiş?Durumu şüpheli buluyorum....

Bu cihazı kesinlikle görmeden almayın,satıcının üyeliği yeni ayrıca bu arkadaş ilanı verdiği yeri altınyayla köyü olarak belirtmiş,kendisi köyde mi komiser yardımcısı imiş?Durumu şüpheli buluyorum....

Adamı yine aradım cepten, Sinop'un Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğünde memurum dedi.. Sonra hemen Gerze İlçe Emniyetin Numarasını buldum netten aradım, Bu isimde bir memur yok burada dedi santralci memur bey. Allah aşkına ilandaki numarayı siz de bir arayın bakalım, neyin nesiymiş bu ya !!:confused:

dostum bence şüpheli

ee kendin söylüyorsun güvenmediğin durum var ise ve cihazın fiyatı sana mantıklı geldi ise sende en mantıklı olanı yap git adamla anlaş cihaza bakmana gerek yok o klavye sorunlu olsa bile o paraya onu parça olarak nk ya satarsın zararın olmaz olmamasına ama ben derimki en mantıklısı git yüzyüze görüş gidiş geliş yol parası ver derim gideceği 100 tl en uzağındaki illerde olsan bile ayrıca orgu denerim de uyanık ol piyasa kötü belkide dolandırıcıdır hani tanımıyorum ve yorum yapmak istemiyorum eğer olaki gittiğin zaman adamı göremediysen ve seni ekerse savcılığa suç duyurusunda bulun beni dolandırmaya kalktı diye o yine cezasıını yatar tc kanunları çok süper :)

ee kendin söylüyorsun güvenmediğin durum var ise ve cihazın fiyatı sana mantıklı geldi ise sende en mantıklı olanı yap git adamla anlaş cihaza bakmana gerek yok o klavye sorunlu olsa bile o paraya onu parça olarak nk ya satarsın zararın olmaz olmamasına ama ben derimki en mantıklısı git yüzyüze görüş gidiş geliş yol parası ver derim gideceği 100 tl en uzağındaki illerde olsan bile ayrıca orgu denerim de uyanık ol piyasa kötü belkide dolandırıcıdır hani tanımıyorum ve yorum yapmak istemiyorum eğer olaki gittiğin zaman adamı göremediysen ve seni ekerse savcılığa suç duyurusunda bulun beni dolandırmaya kalktı diye o yine cezasıını yatar tc kanunları çok süper :)

İyi hoş söylüyorsun da arada 15 saatlik yol var.. Uğraşacak vaktim olsa inan uğraşır dediğini yapardım..
Ve bu kişinin acayip ilanları daha var Sahibinden.com da.. işte ilanlar, görün kararı siz verin !!:confused:
Yamaha Tyros2 Çok Temiz !!!! sahibinden.com'da

satılık çiziksiz 16lık emo kartlı hartdiskli pa80 emsalsiz sahibinden.com'da

dostlar aynı mesajı pa80 içinde vermiş süpheli...