SATILIK XD9 1.200 lira..!!

• Konbuyu başlatan mfsert
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 6K
Cevap: SATILIK XD9 1.200 lira..!!

sahibinden com da 2500 tl.ye tyros 2 bile satan var 4-5 aylık.insan şüpheleniyor hakketen.aletin beyninde bir arıza var ondan mı diye.anlamıyan için risk tabii.

arkadaşlar sahibinden com daki ilanları ben şikayet ederek kaldırttım

bu şahısla bu sabah bende muhattap oldum 1 saat lik bir araştırma ile dolandırıcı olduğunu anladım forumada yazacaktım ama işim gereği soförlük yaptığım için tekrar foruma giremedim inşallah kimseyi dolandırmamıştır bu üçkağıtçı şimdi girdim ve konudan herkesin haberi var sevindim
bende ptt kargo ile gönder dedim burda yok otobüsle göndereyim benim cep banka parayı yatır dedi şüphelendim hemen gerze emniyeti aradım böyle biri yok dediler köy muhtarını aradım oda öyle biri yok dedi polis bir arkadaşa arattım veterinerim dedi uşaktanım dedi ve dikkat ederseniz tyros 2 aslanhanda simge müziğin önünde çekilmişti sige müziğin tabelası tyrossun ekranınna yansımış haberi yok onlarıda aradım bizim alakamız yok dedi ve siteyi arayıp ilanları kaldırttım

arkadaşlar sahibinden com daki ilanları ben şikayet ederek kaldırttım

bu şahısla bu sabah bende muhattap oldum 1 saat lik bir araştırma ile dolandırıcı olduğunu anladım forumada yazacaktım ama işim gereği soförlük yaptığım için tekrar foruma giremedim inşallah kimseyi dolandırmamıştır bu üçkağıtçı şimdi girdim ve konudan herkesin haberi var sevindim
bende ptt kargo ile gönder dedim burda yok otobüsle göndereyim benim cep banka parayı yatır dedi şüphelendim hemen gerze emniyeti aradım böyle biri yok dediler köy muhtarını aradım oda öyle biri yok dedi polis bir arkadaşa arattım veterinerim dedi uşaktanım dedi ve dikkat ederseniz tyros 2 aslanhanda simge müziğin önünde çekilmişti sige müziğin tabelası tyrossun ekranınna yansımış haberi yok onlarıda aradım bizim alakamız yok dedi ve siteyi arayıp ilanları kaldırttım

tebrik ederim ....

slm arkadaşlar adamın ismini soyadını ve nerde çalıştığını öğrenin ben size hemen haber vereyim bana çok yakın gerze

bu arada gerze bir ilçe baya büyük turistik bir ilçe her türlü kargo şirketi var vede ptt kargoda var haberiniz olsun

8 mb ise fiyat normal...

arkadaşım sen mesajları okumuyorsun herhalde adamlar dolandırıcı çıktı ilanları kaldırttım zaten

ayrıca 16 lık ilanı :) yorumları takip etmemiş arkadaşımız sanırım bende öyle düşündüm ama yazıklar olsun nasıl bu kul hakkının hesabını verecekler anlayamıyorum ama yazıklar olsun o dolandırıcılara arkadaşlar benim istanbulda güvendiğim tunel ve can elektronik var cüneyt ertaç tan triton aldım güvenilir birde osman var solist pa80 triton kullanırdı osman özbaş oda çok efendi ve iyi alış verişimiz oldu nk güvenilir antep kübra muzik ve tutku müzikte aynen ve ismini bilmediğim bi çok arkadaşımızda güvenilir sizde güvenilir alış verişleri bu başlık altında açarsanız bizde bilmediklerimizi bilelim şu dolandırılma işine son verelim saygılar

Hayırlı satıslar kardesım

kulladıgım exr 5 var takasa gırermı9sın