SATILIK XD9 1.200 lira..!!

• Konbuyu başlatan mfsert
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 6K
Cevap: SATILIK XD9 1.200 lira..!!

benim nacizane görüşüm bu adam ya dolandırıcı dolandırılmayın yada çalıntı org satıyor çünki pa80 yine ucuz ben mağazaya sattım orta temizlikte 2100 tl ye ki bunu havada karada satar + tyros2 piyasası 3500tl ila 4000 tl arası full pa1x ten üstün özellik 2500 tl istemiş sx3000 parası dediğim gibi piyasada çalınan orgları bi yerde topluyor olabilirler ama bence çalıntıda değil çünki ben bu tyros ilanını daha öncede gördüm 4000 tl den ve aynı resimdi resim orgun kendisine ait değildir bilginize bence yanaşmayın derim para kolay kazanılmıyor ve benden tavsiye o adamla alış veriş yapmayın canınız yanmasın durum 100de90 güvensizlik içeriyor dikkat ettiyseniz tyros2 ilanı bi mağazanın üst katında çekilmiş köyde öle bi mağaza olabilirmi? mantıklı olalım doğrusunu yapalım ha desenki tunelde varmış yada nk da amenna

yada almak istedikleri orga yalandan isim vermiş olabilir org almak isteyen mağaza olabilir kim oldugu mechul bu isim soyismine baktırın doğrumu ev adresini alın bu adam piyasayı düşürmek isteyen bi sahtekarda olabilir hani tyros2 alacaktır ve ona 4000 tl fiyat çekince bak hemşerim şurda şööle bi ilan var 2500 istiyorlar diyebilir onada verilecek tek cevap git ondan al olacaktır orda öyle bi org yok bu benim kendi görüşüm sonra dolandırıldım diye konu açmayın üzülmem

pa 80 ilanında kendi adını bile şaşırmış,Nuri DEMİRKAYA yazmış!!!!!!Sahibinden coma durumun araştırılması ve satıcının üyeliğinin iptal edilmesi için başvuruda bulundum...1 gün içerisinde üyeliğinin iptal edilecegini umuyorum...Şahsi fikrim satıcının dolandırıcı oldugudur....Daha önce dolandırılmış birisi olarak dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum,Ayrıca dolandırıcının yakalanabilmesi için önerisi olan varsa lütfen paylaşsın.... Polise ihbar edilse sonuç alınabilir mi ,ilanları verdiği yerin IP adresinden yeri tespit edilebilir mi?

yada almak istedikleri orga yalandan isim vermiş olabilir org almak isteyen mağaza olabilir kim oldugu mechul bu isim soyismine baktırın doğrumu ev adresini alın bu adam piyasayı düşürmek isteyen bi sahtekarda olabilir hani tyros2 alacaktır ve ona 4000 tl fiyat çekince bak hemşerim şurda şööle bi ilan var 2500 istiyorlar diyebilir onada verilecek tek cevap git ondan al olacaktır orda öyle bi org yok bu benim kendi görüşüm sonra dolandırıldım diye konu açmayın üzülmem

%99 dolandırıcı.. Çünkü ilçe emniyette öyle isimde bir memur yok.. Hem de komser yardımcısı.. Yuhh diyorum ya.. :mad:

aha bu ip uçlarıyla adamın anasını laciverte boyarlar suç duyurusunda buluna bilirsiniz piyasanın altında cihaz satmaktan :)

tartışılmayacak bi konu ama sohbet odasında da detayları konuşabiliriz sohbetodasına girelim

banada uşaklıyım ama gaziantepte görev yapıyorum dedi peki ilanında sinop yazıyor dedim buseferde kardeşimin adına ben ilan açtım ben polisim dedi ve kayseriden bir arkadaşın pa80 resimlerini kendi resimleriymiş gibi eklemiş dedim bu ilandaki kadar temizmi org daha çok temiz dedi dedim bak bu resimdeki org kayseriden bir arkadaşa ait oda hemen msn kapattı satılık çiziksiz 16lık emo kartlı hartdiskli pa80 emsalsiz sahibinden.com'da ( TERTEMİZ KETRON XD9 16MB sahibinden.com'da ( böyle temiz böyle dolu bi pa80 olamaz çok uygun 16lık karthartdi - Kayseri İntoko Türkiye

sahibinden com ilanları kaldırmış arkadaşlar....

sahtekar o anca ve anca kekleri dolandırır biz burda bir aileyiz dayanışmamız var tüm müzisyenler bu dayanışmaya katılsa problem kalmayacak

sahtekar o anca ve anca kekleri dolandırır biz burda bir aileyiz dayanışmamız var tüm müzisyenler bu dayanışmaya katılsa problem kalmayacak

İşte bu yaa.. dayanışma diye buna derim ben.. İyiki varsın Trakyamüzik forum, İyiki varsınız müzik dostları :) :D