satılık yamaha or700tr v1

piyanist0606

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800-korg pa3x-yamaha tyros2
sıfır kapalı kutu aldığım ve kendim kullandığım orgumu iş değişikliği nedeni ile satıyorum.ilgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşsın.resim ve diğer bilgiler verilecektir.

fiyat: pazarlıksız 2000tl dir.
msn: childfighter_1903@hotmail.com
resim: eklenecek.

arkadaşlar bu fiyata pazarlık yapmayın bunun altında vermem.isteyen varsa eklesin.alette yok yoktur.o yüzden fiyatta esneklik yapamam.sesler ritimler multipadlar olduğundan daha dolgundur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
tesisatla takas düşünmezmisin

hayırlı satışlar...

hocam fiyat nedir msn verirmisniz ekleyim orda konuşlıam olurmu

takas kesinlikle düşünmüyom.dediğim gibi iş değişikliği.başka bir iş buldum devamlılığı olan o işi yapıcam arkadaşlar.aletten şüpheniz olmasın.tak kullan halde.herşeyi full.eksik bir ritim ses yok.

Bence korkma fiyatını da belirt sonra tepki alabilirsin zaten fiyat vermeme durumu bile satış ilanı kural hatası demektir. fiyat için insanları illaha da kendine veya cep telefonuna yönlerdiririğinde umdukları fiyatı sende bulamzlarsa daha sana tepki verebilirler. Yeni işin hayırlı ve uğurlu olsun hayırlı satışlar. Saygılarımla,

Bence korkma fiyatını da belirt sonra tepki alabilirsin zaten fiyat vermeme durumu bile satış ilanı kural hatası demektir. fiyat için insanları illaha da kendine veya cep telefonuna yönlerdiririğinde umdukları fiyatı sende bulamzlarsa daha sana tepki verebilirler. Yeni işin hayırlı ve uğurlu olsun hayırlı satışlar. Saygılarımla,

Yani. tabi ki.

.
.
.

ilan günceldir.fiyatta eklendi.