satılık yamaha or700tr v1

Cevap: satılık yamaha or700tr v1

sevgili piyanis arkadaşım,
eğer bir mal satmak istiyorsan esnek davranmak zorundasın, ama yok benim ihtiyacım yok işine gelen alır diyorsan bence burada yayınlama ilanını çünki burada sadece müzisyen arkadaşlar olduğu için iyi kötü biliyorlar fiyatlarını satışında zorluk çıkar.. yinede hayırlı satışlar.

sevgili piyanis arkadaşım,
eğer bir mal satmak istiyorsan esnek davranmak zorundasın, ama yok benim ihtiyacım yok işine gelen alır diyorsan bence burada yayınlama ilanını çünki burada sadece müzisyen arkadaşlar olduğu için iyi kötü biliyorlar fiyatlarını satışında zorluk çıkar.. yinede hayırlı satışlar.

değerli bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim hocam.ama illede satacam diye bi durum yok.satmak niyetindeyim biliyorum burda kolay kolay satamıcam.zaten ankara çevresiine de sıcak bakmıyom.çünkü çok pürüz çıkıyor.ama yineden de bi ilanım bulunsun istedim.

neredeyse 1000 euro fiyat çekmişsiniz..! bu forumlarda bu fiyata v2 satılırken bu ilanınız bana çok ilginç geldi doğrusu... ha siz istediğiniz fiyatı çekersiniz ,o sizin bileceğiniz iş ...ama ,alıcılarında kafası böyle karışıyor işte, bende bunu ima etmeye çalışıyorum....yinede kolay gelsin iyi satışlar 1750 ye verirseniz hemen alırım...onuda belirteyim.sağlıcakla kalın inşallah.

arkadaşlar yunus kardeşimizin verdiği fiyat ideal bir bir zaten v1 ler 1700 ile 1900 arasında deyişiyor bilmeyen birisine bu aleti 2500 tl yede veriri sin ama anlayan lar 1700 ile 1900 arasın da gelin anlaşında fazla beklemeyin

bende sana 16mb kartlı pa 60 takas tekilfi yapabilirim düşünürsen. hayırlı satışlar..

bende sana 16mb kartlı pa 60 takas tekilfi yapabilirim düşünürsen. hayırlı satışlar..

hocam siz trabzondamısınız.korg düşünmüyorum.bi ara iyi merak sardım korga.ama pa80 alırsam 700ü arıyacağımdan eminim.o yüzden teklifiniz için teşekkürler.

ilan günceldir.

ilan günceldir......!

alet istenilen fiyattan daha yukarı bir paraya satılmıştır.kaçıranlar üzülsün derim.ilen kapanmıştır.

Alana da satana da hayırlı olsun ve alıcısı hayrını görsün. Sonsuz sevgilerimle,

neredeyse 1000 euro fiyat çekmişsiniz..! bu forumlarda bu fiyata v2 satılırken bu ilanınız bana çok ilginç geldi doğrusu... ha siz istediğiniz fiyatı çekersiniz ,o sizin bileceğiniz iş ...ama ,alıcılarında kafası böyle karışıyor işte, bende bunu ima etmeye çalışıyorum....yinede kolay gelsin iyi satışlar 1750 ye verirseniz hemen alırım...onuda belirteyim.sağlıcakla kalın inşallah.

ya arkadaşlar ben bişey anlamadım.2 gün önce bir arkadaş 1650 tl ye v1,i satıyordu.bir çok arkadaş neden yamahanın fiyatını düşürüyorsun diye satıcı arkadaşa sitem ediyordu.şimdide bu arkadaşa yüksek fiyat istiyorsun diyorsunuz.
yunus53 arkadaşıma şöyle katılıyorum fazla uçuk fiyat tabiiki olmasın ancak satan arkadaşlarıda sömürmiyelim yamahanın piyasasını bizmi düşürüyoruz acaba diyorum.
saygılar