satılık yamaha or700tr v1

Hayırlı satışlar. Kolay gelsin.

1500 tl var .birikim halınde inşallah bır gün ucuzlarda

abi kusura bakmnada daha ne ucuzlucak anlamıyom ki neyin ucuzlamasını bekliyorsunuz.bugün bir e70 beğenmeyip kapıdan içeri bil ekoymayız.hala 500 600 tl ederken hangi ucuzlamadan bahsediyoruz bunu anlamış değilim.bu işlerde artık hyr kalmamış.ne deyim bilmiyom ki.aslında niyetim v2 felan yada pa800 gibi bi alet almaktı.tamamen soğudum bu işten.bi isyan etmediğim kaldı.

neredeyse 1000 euro fiyat çekmişsiniz..! bu forumlarda bu fiyata v2 satılırken bu ilanınız bana çok ilginç geldi doğrusu... ha siz istediğiniz fiyatı çekersiniz ,o sizin bileceğiniz iş ...ama ,alıcılarında kafası böyle karışıyor işte, bende bunu ima etmeye çalışıyorum....yinede kolay gelsin iyi satışlar 1750 ye verirseniz hemen alırım...onuda belirteyim.sağlıcakla kalın inşallah.

yunus kardeş verdiğin fiat ii.ben olsam o parayla kartlı pa60 bakarım.saygılar..

Bence Yunus'un verdiği fiyat iyi. Kaçırma derim. Ben iki ay önce satmıştım aynı fiyata ve 7 ay garantisi vardı.

yunus kardeş verdiğin fiat ii.ben olsam o parayla kartlı pa60 bakarım.saygılar..

kardeş kusura bakma ama inan yazacaklarımın polemik olacak ben iyi biliyorum.sizin dediğiniz o pa60 ı ben yemin ederim kapıdan içeri koymam.benim gözümde 1 lira bile etmez.ama keşke gelsende görsen v1in şu andaki halini.bi fiyat isteniyosa elbette ki karşılığı var.yoksa neden böyle bi fiyat isteyim.ben şu anda bu aletle pa800e bile kafa tutarım buda böyle biline.ama yamahanın kaderi bu.alırsın 2800 3000ne bi müddeet sonra verecekleri fiyat 1500 der çıkarlar.ne diyelim yamahanın oryantal versiyonunu piyasaya çıkarıp bu hale getirenler utansın diyelim.önce kral yaparlar satınca da müşteri naparsa yapsın diyenler utansın.benim başka dicek bi sözüm yok.kimse lafımı yanlış anlamasın arkadaşlar sadece biraz doluyom.derdimi siz trakya müzik üyelerine yanıyom.

Herkesin Klawyesi Kendine Güzeldir ;)

kalite başka bir şey be nomber one or 700 tr .... :) kullanmayı bilene...bilmeyene 2, el tünel piyasası... :D