• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Satlik korg pa500 türkiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Korgx

Özel Üye
selam bütün arkadaslarima 1 aylik korg pa500 türkiye olan aletimi satmak istiyorum 3000 lkiraya aldim dah agarantisi faturasi bile kesilmemistir alici arkadaslarin üzerine bizat kesilir aleti taniyan muzisyenler taniyor zaten fazla söze gerek yok pa800 lede takas yapmayi düsünüyorum 0539 661 60 64 feryataydin@live.nl düsünen arkadaslar arasin görüselim saygilar

hocam sen alırken kaybetmişşin 3000tl ye alan bir seni duydum

hocam mal sizin tabiki istediğiniz şekilde verirsiniz ama,,eğerki pa 80 le takas düşünürseniz,,,üste 250 alırım,,,bende pa 500 arıyorum,,hem sizin hemde benim işim görülmüş olur,,,pa 500 tutlmadı ikinci eli ölü,,,ben bır daha satmamak adına alıcam için sorun yok,,yinede size kalmış bişey,,,

:):):):):):):):):):):):):) 250 üste istiyorsun demek :):)

onu bile bulamıyacaksınız,:D,,gülün siz,,,,hayırlı satışlar

bir bidon benzinle yakarim gine satmam o fiyata fiyati 3 milyar isine geliyorsa al gelmiyorsa baska yerlerden ikinci elini bul hadi canim

üstatlarim böyle bir polemiğe girmeye yok birbirimizi neden üzüyoruz ki isteyen istediğini satar veya satmaz bunlar benim düşüncelerim hayirli satişlar olsun

arkadaşım 2 bin verem olursa görüşelim 0533 766 65 80

bir bidon benzinle yakarim gine satmam o fiyata fiyati 3 milyar isine geliyorsa al gelmiyorsa baska yerlerden ikinci elini bul hadi canim

zaten yapmış olduğum teklifide kabul etmene gerek kalmadı,bende caydım zaten pa 500 almaktan,,,ben sana ille o fıata vereceksın demıyorum,,ben sadece bı teklıf yaptım,,,uymuyorsa olmaz dıyeceksın bu kadar ,,mal senın tabıkı ıstedeğin fiata satarsın o sana kalmış,,polemık yapmak ıstemıyorum yanlış anlama,,hayırlı satışlar,,

abı yenı aldıgın aletı neden satıyorsunkı ?

pa80 lerin aradan bunca yıl gecmesıne ragmen bu fiyatlar istenmesi normal deil, senelerin orgu millet azını 2500 lerden acıyo, üstüne 250tl istediğin org (pa500tr) artıları pa80 le mukayese edilmez, sadece sample ses olayı var onada zaten gerek yok içinde ne ararsan var, normalde pa80 lerin piyasa degeri 1850 yı aşmaması lazım

bunu demeye calisioruz iste ama pa500 yeni cikmis 2000 lira pa80 10 senedir piyasada 2500 lira diyorlar pa80 sanki altin kaplama mübarekl hic piyasasi düsmüyor ben onuda kullandim yuemin ediyom bedava versinler almam ben 80 filan

1950 degil 2500 e bulursan pa500 türkiye garantili faturali bana ver ben alayim hocam yapmayin gözünü seveyim

yav arkadaşlar polımık yapmaya gerek yok adamın aleti ne ister belli alacaksanız alın almayacaksanız neden aleti kötuluyosunuz alet bence de güzel işine gelirse alırsın işine gelmezse hayırlı satışlar dersin ilanı guncellersin

cikiyoır iste iki üc kisi aletin tusuna basmisligi yok diyorlarki pa500 ün tipi kötü kasasi kötü adamlar sanki pa500le evlenecek nikah atacak haliniz yok benim malim 3000 lira alan alir alamayan eyvallah der bukadar aleti kötülemeyin hic bir zaman alet ne olursa olsun aleti kötülemeyin hic bir zaman kötüleyenlerde emin olun pa500ü almak isteyenler ama alamayanlar iste daha cok söz varda neyse alan alir alamayan cekilir

Konu kapanabilir alet satilmistir 2950 ytl ye pa500 turkiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri