selami.saray
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- evet
neden.....neden arkadaşlar bu kadar aptalız ben ve 70 milyon insan yeri geldimi bir kırık iğne için ortalığı ayağa kaldıran fındık kabuğunu doldurmayacak sebeplerden dolayı taa insan hakları mahkemesine kadar giden...soyuluyoruz eyyy millet uyanın elektrik faturalarını bir inceleyin.. bu gün az önce 65tl fatura ödedim geçenlerde facebookta birisi yayınlamıştı elektrik faturalarındaki kkb nin anlamını (kaçak kullanım bedeliymiş) iyi ama ben kaçak kullanmıyorumki elektriği benim faturamda kkb 6 tl yazmışlar dahada kötüsü var ptt şubesinden ödedim faturayı ve veznede tanıdığım bir ağbim bana kkb den hariç faturayı yazmaya gelen memurunda maaşını bizim ödediğimizi ve faturadaki bir maddenin 3,5 tl olması lazım veya daha fazla bilmiyorum onuda biz ödüyoruz..yane tedeş faturayı yazmaya gelen memurunda doğuda elektriği kaçak kullanan insanlarında kendi çay kahve yemek yakıt harçlıklarınıda bizim gibi ahmaklardan tahsil ediyor ve bunua 70 milyon daha gibi seyir bakıyoruz...konyada bir kadın mahkemeye vermiş ve kazanmış mahkemeyi sonu ne olur bilmem örnek teşkil edermi orasıda mechul..ama biz o faturada yazan kkb 6tl her mahallede toplaşıpta 50 yüz kişi bir avukata versek o parayı yeri yerinden oynatır..şimdi mahallede kapı kapı dolaşıp hem para topluyorum hem imza milleti uyandırıyorum...bu şerefsizlere yedirecek tek kuruşum yok benim 30 tl lik elektrik yakmışım 65 tl ödüyorum ben keriz değilim sizde bu vatanın evlatları iseniz sadece kendi mahallenizde bir kampanya başlatıp 5 er tl toplayın bir avukat tutup tazminat davası açın ve savcılığa suç duyurusunda bulunun kaçak kullananın cezasını ben neden ödeyecekmişim senin görevin ne git tespit et tabi doğuda götleri tutmuyor kürtlerin mahallerine girmeye şerefsiz adi korkaklar...