• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

şerefsizliğin bu kadarına pess!!!!

selami.saray

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
evet
neden.....neden arkadaşlar bu kadar aptalız ben ve 70 milyon insan yeri geldimi bir kırık iğne için ortalığı ayağa kaldıran fındık kabuğunu doldurmayacak sebeplerden dolayı taa insan hakları mahkemesine kadar giden...soyuluyoruz eyyy millet uyanın elektrik faturalarını bir inceleyin.. bu gün az önce 65tl fatura ödedim geçenlerde facebookta birisi yayınlamıştı elektrik faturalarındaki kkb nin anlamını (kaçak kullanım bedeliymiş) iyi ama ben kaçak kullanmıyorumki elektriği benim faturamda kkb 6 tl yazmışlar dahada kötüsü var ptt şubesinden ödedim faturayı ve veznede tanıdığım bir ağbim bana kkb den hariç faturayı yazmaya gelen memurunda maaşını bizim ödediğimizi ve faturadaki bir maddenin 3,5 tl olması lazım veya daha fazla bilmiyorum onuda biz ödüyoruz..yane tedeş faturayı yazmaya gelen memurunda doğuda elektriği kaçak kullanan insanlarında kendi çay kahve yemek yakıt harçlıklarınıda bizim gibi ahmaklardan tahsil ediyor ve bunua 70 milyon daha gibi seyir bakıyoruz...konyada bir kadın mahkemeye vermiş ve kazanmış mahkemeyi sonu ne olur bilmem örnek teşkil edermi orasıda mechul..ama biz o faturada yazan kkb 6tl her mahallede toplaşıpta 50 yüz kişi bir avukata versek o parayı yeri yerinden oynatır..şimdi mahallede kapı kapı dolaşıp hem para topluyorum hem imza milleti uyandırıyorum...bu şerefsizlere yedirecek tek kuruşum yok benim 30 tl lik elektrik yakmışım 65 tl ödüyorum ben keriz değilim sizde bu vatanın evlatları iseniz sadece kendi mahallenizde bir kampanya başlatıp 5 er tl toplayın bir avukat tutup tazminat davası açın ve savcılığa suç duyurusunda bulunun kaçak kullananın cezasını ben neden ödeyecekmişim senin görevin ne git tespit et tabi doğuda götleri tutmuyor kürtlerin mahallerine girmeye şerefsiz adi korkaklar...

Cevap: şerefsizliğin bu kadarına pess!!!!

haklısın sayın abim elektrik su bu aralar resmen usulsüzce milleti dolandırıyorlar desek yeridir.ilginçtir evinde 2 kişi yaşayan komşumuz 15 gün evinde kalmamış iş dolayısıyla 60 tl fatura gelmiş e yuh artık soyuluyoruz resmen...

:) Soyuluyoruz..elektirkle soyuyorlar..telefonla soyuyorlar..daha da adama koyanı, benzinle soyuyorlar..

Biz türkler soyunmaya alışık milletiz, onlar soyar biz soyunuruz :D

De benim aklımın ermediği, tüm girdilere etki eden benzin ve elektrik, özellikle benzin deli gibi artarken enflasyonumuz nasıl düşüyor? yada düşük gösteriliyor? (Belli kalemler baz alınıyor düşük kalan, toplumun genelinde hiç kullanılmayan endeksi düşük olan mallar gösteriliyor)

İşletme doktorası yapan biri olarak diyebileceğim tek açıklama, enayiyiz. Umarım bi gün ayılırız..

türksele ödediğim fatura 340 tl ev telefonu 750 küsürle icradan döndüm ayrıca yakacak elektrik su benzin doğalgaz tüp gıda derken biz müzisyenler altından zor kalkıyoruz normal vatandaş nasıl kalkar bilemem sonra icralık vatandaşlarımızın çoğalması gayet normal ama elden ne gelir benki heryerde caz yapıyorum sonu yok yani

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cuHcRI-KjeQ]Kaçak Elektrik Kullanımı - YouTube[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=WNZLh...eature=related[/ame]

bunları izleyin arkadaşlar...

valla görecek günler var daha.çok şükürki oy vermedim mesul değilim vicdanımda çok rahat.en kötü beceriksiz diye nitelendirilen hükümetler döneminde bile böyle saçmalıklar görülmemiştir.paranın adı bile yok artık gidiyorsun markete bi poşet dolmuyor verip 100 tl çıkıyorsun.ben 2003te evlendim carrefourdan gırtlağında ötesinde dağ gibi koca market arabasını doldurduk düğünden birkaç gün önce hanımla beraber bi evde olması gereken ne varsa aldık işte temizliğinden kahvaltılığına kasayla bira şişe şişe rakılar vs...o zaman kredi kartından 180 milyon çektirdik çıktık.şimdi yapsana aynı alışverişi.:D..500 tl den aşağı çıkarsan her bildiğim yalan.

en çok kaçak elektirik kullanan illerimiz:
1-mardin
2-şırnak
3-batman
4-diyarbakır
5-hakkari
6-şanlıurfa
7-van
8-ağrı
9-muş
10-bitlis
diğerleri;siirt,ığdır,bingöl,kars,erzurum,artvin,giresun,gümüşhane,kilis,mersin,ardahan vs...
kaçak elektirik ortalama oranı:% 30
kaynak sabah gazetesi...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Haram zıkkım olsun arada ki açığı bize ödetiyorlar resmen kul hakkı.

Arkadaşlar öncelikle küfürlü ve argo içerikli sözcüklerden uzak durmanızı istiyorum. Biliyorsunuz ki sitemiz sözleşmesinde de bu maddeler yasaklar olarak yer almaktadır. TEDAŞ zaten kaçak tan yana tavır içerisindedir onlar için mühüm olan tüketimdir çünkü tüketim oldukça kazanıyorlar. Kaçağı zaten olmasada kendileri yaratıyor veya cazip kılıyorlar.

Size sürekli bu konuda yaşadığım bir olayı anlatayım. Ben istanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesinde yaşamakyatım. yaklaşık 2 senedir sokağımız da dahil olmak üzere birçok sokak lambalarının gündüzleri bile güneş ışıklarına nispet olsun diye aydınlatma amaçlı yandığını görüyorum enaz 15 kere bu durumu yetkililere bildirdim aldığım cevap (Duyarlılığınıza teşekkür ederiz) ya gerisi? gene hiç bir bildirim olmamış gibi 2 senedir sokak lambalarımız gündüzleri de yanıyor kimi aydınlattıklarını bilemiyorum. Böyle bir tüketim zihniyeti olunca, dürüst vatandaş bedel öderse olacağı budur. Bence en büyük KAÇAK TEDAŞ kaçağıdır. vede TEDAŞ tan tahsil edilmelidir. Madem milli servettir TEDAŞ'ın bu mantığına ne demeli? Bazen de görüyorum bizim sokak lambaları gündüz yanmaz olmuş seviniyorum durum düzeldi diye iki sokak öteye gidiyorum ki orda ki sokak lambaları full yanıyor herhalde sıraya koymuşlar :) Şikayet edebileceğim enüst makam neresi olacağını bilsem inanınki günvegün resimlerini çeker durumu bildiririm lakin bu kurum TEDAŞ olmamalı TEDAŞ'a artık güvenim kalmadı. Saygılarımla,

Hükümet göreve...%50 oy verdi diye herşeye de bu millet eyvallah diyemez.Haramdır bu orataya çıkarılan saçma katkı payları!

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri