Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Padişahlık dönemine döndük kral nederse o.
bu millet böyle oldukça semer vuran çok olur.çok yazık.
evde çocuk var klima ile ısınıyoruz 200 tl elektrik 20 tl su hadi 50 tl tüp adsl telefon 60 tl350 tl deli para çok koymaya başladı.! yazık günah
evet bende bugün elektrik faturalarımı kontrol ettim.nisan ayından beri 44.07 tl kaçak kullanım bedeli adı altında kesinti yapılmış.hemen tüketici hakları hakem heyetin başvurup iadesini isticem.
selami abi, bizlere örnek olduğun için tşk ederim.
şu zamanda kim rahatını bozup kapı kapı imza toplar?
umarım davanda haklı çıkarsın. başarılar dilerim.
evet arkadaşım çok haklısın bu konuda artı olarak bu rakamlar elektrik tüketimine görede artıyor yani herkesten eşit olarak alınmıyor sayaç okuma bedeli hizmet bedeli kaçak kullanım bedeli sonuç ta hizmet aynı sayacı okumak neden faturaya göre artıyor onu anlayamadım
BU TÜRKİYEDE YAŞANMAZ
ev kira iş yok enayi gibi ödediğim elektrik faturasından tut suya bilmem neye kadar hepsini yaptım ama bu devletten daha hiç bişey görmedim sokağa çıkıp yürüyeceğiz başka yolu yok nasıl 15 veya 20 şehit düştüğünde sokağa dökülüyorsak şimdide döküleceğiz bu başka türlü olmaz dahada bizi afedersiniz geçirmeye devam ederler dedimya bu devlet benim hiç bir zaman yararıma olmadı yaşıyorsamda paramla yaşıyorum devletin tüm birimlerinin paralarını ben ödüyorum yemek paralarını dahi çocuklarından kasıp ben ödüyorum böyle olmaz abiler düşeceğiz sokağa yürüyeceğiz
bunu bireysel olarak veya mahalle olarak değil de sivil toplum örgütlerine üye olarak onların bünyesinde yapmak gerekir. diye düşünüyorum.
Malesef bizim ülkemizde sivil toplum örgütleride bir işe yaramıyor.
zehir zıkkım olsun şerefsizler vergi vermezler elektrik su parası vermezler dağda askere kurşun sıkarlar çocuk başına para alırlar devlette bizim gibi enayilerden çıkarır.50 yaş üstünün genel olarak bu gibi şeyler umurlarında bile değil...neden mi zira artık hastahanelerde sıra beklemeden doktor seçerek muayene oluyorlarmış böyle ufak tefek şeyler sorun teşkil etmezmiş devlet sağolsunmuş))))))saçmalığa bak ya