• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

şerefsizliğin bu kadarına pess!!!!

Cevap: şerefsizliğin bu kadarına pess!!!!

bizdemi askere kurşun sıkalım? haramzade iktidar! allah tüm iktidar kadrsunun belasını versin..

bu iktidardan öncede onlar elektriğe, suya, ilaca para vermiyorlardı.
devletin yaptığı okulları, sağlık ocaklarını, karakollarını taşlayıp bombalıyorlardı.
eskiden beri böyleydi.

özür dileyerekten bir sey arzx etmek istiyorum ; alıştık artık biz soyulmaya alıştık artık biz yolunmaya artık bu şarkıyı böyle söylemek lazım ömer dasnış boşuna yazmamaış valla

Bingöl'de lojmanda oturuyorum.Geçen ay faturayı ödemeyi unuttuk,kesmeye gelmişler hemen yatırdık da durumu kurtardık...
Bazen bana burada askerden,polisten başka elektrik,su faturası veren yok gibi geliyor...!
Burası Bingöl beyler...!

Ch.

hayaldi gerçek oldu... nice güzel hayallere....

Şunu kabul edelim gayet objektif gözle ;

İktidar yaşam biçimimizi "din"e dayalı bir eksene oturtmak istiyor.Bu eksene oturtma çabaları esnasında diğer her sorun onlar için "vakit kaybı"dır.O yüzdendir artık bazı insanların yüz bulup sapıkça isteklerini en utanmaz tavırlarla dile getirmesi...Adam silahla "devlet" yıkmaya çalışacak,yakalandığında da savcı tarafından "korumaya" alınacak,nasıl iş bu?

O yüzden daha çok öderiz başkalarının "haltını"...

Zamaninda Aziz Nesin bir soz soylemisti turk toplumu hakkinda. Acilan konuyu okuyunca aklima o geldi.

Pa1x'in picbenti arızalandı. Akşam yediğim yemek tuzluydu, arkadaşla tartıştık. Düğün parasını alamadık.

Hep hükümetin yüzünden:(

Zamaninda Aziz Nesin bir soz soylemisti turk toplumu hakkinda. Acilan konuyu okuyunca aklima o geldi.

Aziz Nesin dediğin dinsiz imansız bir adam. İsterse bir tarafını yırtsın söylediği söze itibar edilmez. Allah inancı yok bir kere

arkadaşlar sakın sıfır ork neyim almayın... yakında onada getirirler özel tüketim vergisi. yada zevk eğlence vergisi felan. ne biliyim gelir birşeyler... :D

BISEY SOYLUYCEM AMA KiZMAYIN ELEKTIRIK SU VB VERGILERINI OY VERIRKEN DUSUNUCEKTINIZ YAKINDA K. D. ALICAKLAR MEMLEKETI GOZ GORE GORE SATIYOLAR EN BASITI HAVAALININDA BITANE TURK SIRKETI KALMAMIS ELEKTIRIK FATURASINDAN BAHSEDIYOSUN ASKERI UCRETE 12TL ZAM GELICEK NE BEKLIYOSUNUZ BOYLE BI DEVLEUEN BASBAKANIN DEDIGI GIBI 3COCUK YAP GECINIRSIN 711 TL ASKERI UCRETLE GECIN BU KAFAYLA DAHA COK KANIMIZI EMERLER

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri