Set Yükledim İntro Sesini Efektleriyle ses sayfasına nasıl kopyalarım Kaydederim

İyiki Doğdunuz :)

Enst.
4x 800
Pa4X ilk deda kullanıyorum Pa800 den geçiş yaptım ,800 introdaki sesi performansa ses kısmına kayıt edebiliyorduk ama Pa4x te bulamadım record/Style/edit /intro 1 kısmını açtımda acc3 acc4 kullanıyor İntrodaki sevdiğim ses , Sayfalarını buluyorum ama sesler aynı cıkmıyor efekt felan acaip farklı çıkıyor , Tabanındaki seslerden bunu nasıl Perfrmanxe sayfasına yeni ses olarak yada bir sesin üstüne yazarım ?

Pa4X ilk deda kullanıyorum Pa800 den geçiş yaptım ,800 introdaki sesi performansa ses kısmına kayıt edebiliyorduk ama Pa4x te bulamadım record/Style/edit /intro 1 kısmını açtımda acc3 acc4 kullanıyor İntrodaki sevdiğim ses , Sayfalarını buluyorum ama sesler aynı cıkmıyor efekt felan acaip farklı çıkıyor , Tabanındaki seslerden bunu nasıl Perfrmanxe sayfasına yeni ses olarak yada bir sesin üstüne yazarım ?
Pa4X’te bu iş biraz farklı çalışıyor, Pa800’deki gibi “Intro’daki sesi direkt Performans’a yaz” mantığı yok. Çünkü Pa4X’te Style Edit ve Sound Engine daha ayrıntılı ayrılmış durumda. Senin yaşadığın “aynı ses ama efektleri farklı çıkıyor” durumu da aslında FX routing ve Style track insert/send efektleri yüzünden oluyor. Yani Intro’daki ACC3/ACC4 kanalı kendi efekt zincirini kullanıyor, Performans sayfasına aldığında o zincir kayboluyor. Saygılar..

Geri