sıfır 2 adet kule

• Konbuyu başlatan traudya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 44
  • Görünümler : 8K
güncelllllllllllllll

hayırlı satışlar,bu işi yapıyor ve bu işten para kazanıyor olsaydım kesinlikle kaçırmazdım...

yazmış olduğum rakam sadece kulelerin içini almaya yeter.powerda sizekalıyo.
tam olarak1200 tl karınız var

valla içim gidiyo fiatları görünce ama malümborç batağındayız yaz gelecekte toparlanacaz inşallah

şöyle söyliyim birde yakından görseniz cihazları şaşırırsınız.bu haftalık bu fiyat benimde borcumdan dolayı fiyat buralara kadar geldi....
haftaya powerla ikisi gerçek fiyatına çekilecektir....gerçek fiyatı demem yine yüzde 40 lı zarar fiyatı.
bu fiyat zararının zararının zararnadır

power 1200 tl 800 tl ye ancak kulelerin tek bir göbeklerini.(2 hop)alabilirsiniz.acele eden karlı çıkar

kuleler tahminim p.audio fiyatıda gercekten cok ucuz arkadasa hayret ettim iyi veriyor bu fiyata p.audio kabinleri dusunmeden alabilirsiniz en iyi hoparlordur merak etmeyin basi tizi sizi deli eder durusu yeter bendede 2 adet p.audio kule var 1600*2 adet birde duz kabini var 800*2 adet cokta memnunum super kalitede bozulmadan ses verir power de sart kulelere poweride alin derim onuda ucuza vermis arkadas yanlis anlamayin yeminle arkadasi tanimiyorum bendede behringer ep2500 var neyse hayirli satislar kacmaz derim

şöyle anlayabileceğiniz şekilde cihazları bikere daha anlatayım.
ELİMDEKİ KULELERİN AÇILIMLARI
servonun 700 euroluk kulesini örnek alın
kasa başka.tek bi göbek westanın hoparlörü(400-800 watt)
birde crosover servonun değil.bi göbek direkt bağlı westa hop.ta westanın crosoverına bağlı.tiz içinde ayrı bi cihaz takılı.tiz yanmıyo cihaz yanıyo.mebranı kurtarmış oluyosunuz.istenirse farkını verin birebir servo kulenin crosoverını takayım.
servonun crosovernıda taktkğımda sadece 1 tanesi 700 euroluk kule oluyo.
kuleler sıfırdır herşeyi ile

powera gelince aktaş müzik satıyo 750 dolar listesi.4 işte kullanıldı.geçen yıl powerım yanmıştı kimseden bulamadığım için sıfır aldım.1200*2=2400 watt gücündedir.cihazlar zararının zararınadır.içinde pürüz istemeyen arkadaşlar 150 liralık fark verecek servonun orjin crosoverınıda alıp takıcam.yıllarca bu ürünleri kullanacaksınız.

2000 liraya ihtiyacı olanların cebine 1200 tl kar girecek cihazlar.

2 kule 1 power=2000 tl

güncelllllllllllllllllll